Afbeelding

Geniet nu ook bij Huiskes-Kokkeler in Hengelo van de betaalbare aanbiedingen van Oscar Autoverhuur

Algemeen

Autoverhuur bestaat ondertussen al vele jaren. Het werd in het verleden het meeste gedaan tijdens een reis of uitstap waar mensen niet met eigen vervoer naartoe gingen. Ondertussen is daar toch wel verandering in gekomen. Nederlanders zijn veel bewuster geworden van de noodzaak om duurzaam te gaan leven.

Wie niet veel de baan op moet met een auto, of maar slechts sporadisch iets moet vervoeren, kiest beter om occasioneel een wagen of bestelbus te huren. Zeker nu Oscar Verhuurbedrijf een netwerk uitrolt in Nederland. De verhuurprijzen van Oscar liggen dikwijls ver onder die van de concurrentie.

Het Oscar verhuurpunt in Hengelo: Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is een bekende garage in Hengelo. Ze zijn een van de nieuwere verhuurpunten voor Oscar Autoverhuur. Anders dan bij veel andere verhuurbedrijven verhuren ze ook bestelbussen. En nergens in de buurt kun je die huren met zulke lage kosten per dag voor het huren van een bestelbus dan bij Huiskes-Kokkeler.

Ze hebben een VW Caddy, dat is de kleinste telg voor wie wat kleinere zaken moet verslepen. Die kost je niet meer dan € 39 per dag. De middelgrote VW Transporter kan je helpen met je verhuis voor € 54 per dag. Heb je echt grotere hoeveelheden te verplaatsen is de VW Crafter de oplossing. Die kun je gebruiken voor € 79 per dag.

Huiskes-Kokkeler is een autobedrijf dat Volkswagen, Audi, Seat, en Škoda nieuw verkoopt. Voor Oscar bieden ze drie personenwagens te huur aan. De kleine VW Up! voor € 31 per dag. De Škoda Fabia is wat groter en huur je bij Oscar Hengelo voor € 39 per dag. Tenslotte wordt ook de VW Tiago aangeboden. Deze cross-over huur je voor € 40 per dag.

Waarom zijn de huurwagens van Oscar goedkoper dan bij veel concurrenten?

Het Deense bedrijf Oscar heeft verhuurpunten verspreid over heel Nederland. Ze zetten zelf geen dure kantoren met personeel op. Ze gaan partnerschappen aan met de betere autobedrijven. Die hebben sowieso hun hele infrastructuur en personeel. Oscar doet hiermee een fikse besparing en kan zijn klanten daar mee van laten genieten.

Deze manier van werken geeft Oscar Autoverhuur de kans om een landelijk net met verhuurpunten uit te bouwen met minimale kosten. Daarom dat je Oscar Autoverhuur niet alleen ziet in de grote centra, maar ook in kleinere gemeenten en in meer afgelegen gebieden.

Wat kunnen we onthouden van de samenwerking van Oscar Autoverhuur en Huiskes-Kokkeler in Hengelo?

De voordelen van de Oscar Autoverhuur zijn ondertussen gekend. Maar de samenwerking met Huiskes-Kokkeler zorgt toch voor een geslaagde combinatie. Het autobedrijf geniet een vlekkeloze reputatie en scoort niet minder dan 8.8/10 bij de klantenbeoordelingen.

Deze garage ontvangt geen sleutels na de openingsuren. Maar als je weet dat die van 7.30 tot 18.00 uur lopen, heb je wel ruim de tijd voor het ophalen en het terugbrengen van de auto’s en bestelbussen.

Deze redactionele bijdrage valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Afbeelding
Marinus van Rooy geeft op Dag van de Ouderen lezing 22 sep., 13:29
Afbeelding
Auto Bleeker viert 90-jarig jubileum 21 sep., 12:15
Afbeelding
'Luisteren naar mensen met dementie' 21 sep., 11:10
Afbeelding
Ilonka: 'Het gaat over dood en leven' 21 sep., 11:09
Afbeelding
Jazzclub Hengelo bestaat kwart eeuw 20 sep., 10:22
Afbeelding
Houtmaat scoort met topband Haystax 20 sep., 10:20
Afbeelding
'Beter een goede buur, dan een verre vriend': Burendag in Hengelo 19 sep., 12:47
Afbeelding
Stegge Mode bereikbaar 19 sep., 09:05