Afbeelding

Van beleeftuin naar beweegtuin!

Nieuws

Samen voor Humanitas, Carintreggeland

Er is een nieuwe tuin aangelegd bij het verpleeghuis Humanitas in Hengelo. Deze mooie beleeftuin heeft als doel om de contacten tussen de buurt en Humanitas te vergroten. Bewoners en omwonenden kunnen hier samenkomen met elkaar of met familie om te genieten van de frisse lucht en hopelijk ook een zonnetje. Hoe gaaf is het als ervoor gezorgd kan worden dat de bewoners en omwonenden van verpleeghuis Humanitas ook nog gestimuleerd worden om actiever te worden? 

HENGELO - Om bewoners en omwonenden te stimuleren om actiever te worden, is Humanitas Carintreggeland een nieuw initiatief gestart en daarbij worden ze gesteund door Veldsink - Seinen. Met dit initiatief willen ze graag geld inzamelen om een beweegtoestel te kunnen plaatsen om van deze tuin een beweegtuin te maken. Hiervoor kunnen ze ieders hulp goed gebruiken!

Voor het kopen en plaatsen van het beweegtoestel, zijn voldoende middelen nodig. Carintreggeland heeft samen met Veldsink - Seinen een inzamelingsactie gestart om de middelen bij elkaar te krijgen.

Tijdens de crowdfunding is een cake-bak-activiteit georganiseerd en zijn er flessen ingezameld samen met de bewoners van Carintreggeland huize Humanitas. De bewoners van Humanitas hebben samen enthousiast cakes gebakken en vervolgens verkocht aan de liefhebbers. Deze acties hebben al een mooi bedrag opgehaald, maar helaas zijn ze er nog niet!

Help mee!

Om deze beweegtuin te kunnen realiseren is de hulp van Hengelo welkom. “Je kan dit initiatief steunen door te doneren via de QR-code hieronder of via www.samenvoordebuurt.nl bij het initiatief‘Samen in beweging!’.”

De crowdfunding eindigt op 15 mei 2024. De initiatiefnemers zetten alle zeilen bij om het bedrag in te zamelen voordat de inzamelingsactie tot een einde komt. “Jij ook? Wij hopen dat jij ook een bijdrage wilt leveren en dat wij samen een mooi initiatief kunnen neerzetten voor de buurt. Alvast bedankt!”

Wie zelf ook een buurtwens heeft, kan contact opnemen met Veldsink - Seinen. “Dan kunnen we samen met jou kijken naar de mogelijkheden voor een inzameling.”


Veldsink - Seinen
Ir. M. Schefferlaan 49 Hengelo
T: 074-2424882
E: hengelo@veldsink.nl

Afbeelding
De muzikanten van AAN uit Hengelo. Eigen foto.
Herintreders en nieuwe muzikanten 16 mei, 15:35
JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 16 mei, 15:34
Duo Gewoon bij een optreden. Eigen foto.
Muzikale gezelligheid Duo Gewoon 16 mei, 15:32
ELLEN Stoffen heeft tijdens de Week van de Stenen Winkel een winactie.
ELLEN Stoffen doet mee aan Week van de Stenen Winkel 14 mei, 08:21
Bezoekers nemen een kijkje bij de watermolen in Oele. Eigen foto.
'We willen dat Oeler Watermolen bekender wordt in Hengelo' 14 mei, 08:19
Pen
Open dagen bij Meyra in Hengelo 14 mei, 08:17
Bram Suijker (midden) speelt Billy Pelgrim. Sophie Höppener en Jasper Stoop spelen in deze herneming de andere rollen. Foto: Sanne Peper
Theater Rotterdam speelt bejubelde Slachthuis vijf 14 mei, 08:16
Afbeelding
De nieuwe krant lees je online! 14 mei, 08:00