Manon ter Avest.
Manon ter Avest.

Cursus edelstenen met Manon ter Avest bij de Volksuniversiteit

Algemeen

Ik ben Manon ter Avest en ik geef 11 mei een cursus ‘Edelstenen’ bij de Volksuniversiteit. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen praktijk.

HENGELO - Al op jonge leeftijd vroeg ik mij af wat nou eigenlijk de zin van het leven was. En of mensen wel écht gelukkig waren. Ik voelde veel maar dit kwam lang niet altijd overeen met wat er door mensen gezegd of gedaan werd. Ook had ik een enorm gevoel van heimwee dat ik niet kon plaatsen. 

Gelukkig hou ik enorm van lezen en kwam ik in aanraking met spirituele boeken. Ik begreep de heimwee beter (een diep verlangen naar de bron), voelde mij minder alleen en mijn eigen bestaan kreeg meer betekenis. Het zoeken naar zingeving en mijn eigen pad volgen is nog altijd een rode draad in mijn leven.

Ik had en heb een enorme aantrekking tot de astrologie en vanuit mijn praktijk heb ik veel mensen astrologische readings mogen geven. Sinds enkele jaren ben ik mij echt gaan verdiepen in edelstenen. Elke steen is prachtig en uniek en de werking is super interessant. Heel graag leer ik jou om edelstenen te gaan (her)kennen en natuurlijk nog veel meer!

Manon ter Avest

Kijk voor meer informatie over deze en andere cursussen en workshops op de website van de Volksuniversiteit Hengelo. Of je nu op zoek bent naar praktische vaardigheden, of juist iets leuks wilt leren. Er is voor iedereen iets! Zie: www.volksuniversiteit-hengelo.nl 

Afbeelding
Geniet van de Special TV Muziekshow op TV Oost 1 mrt, 09:54
Hardlopers onderweg in de Woolderesloop. Eigen foto.
Gijs Boerrigter snelst in Woolderes 29 feb, 09:49
Afbeelding
De verdwenen Ludgeruskerk 29 feb, 09:47
Ricardo van de Worp aan de eettafel met de brandweerlieden. Eigen foto.
Mooie avond met de brandweerlieden 29 feb, 09:45
Afbeelding
Op zoek naar een goedkoop pand als zzp'er? Kies een garagebox! 28 feb, 13:54
Het team van Kamera Express op Woonboulevard Almelo heeft alles in huis om nog meer tips te geven. (Foto: Rekha Voskamp)
Kamera Express Almelo vertelt alles 28 feb, 12:23
Het kunstwerk achter de Lambertusbasiliek wordt in de wandelgangen met Kado voor Hengelo aangeduid.
Nieuwe naam voor rood figuratief beeld 28 feb, 12:21
Een impressie van een eerdere Slingerdag. Foto: PR.
Bedrijfsleven helpt een handje mee 28 feb, 12:20