Manon ter Avest.
Manon ter Avest.

Cursus edelstenen met Manon ter Avest bij de Volksuniversiteit

Algemeen

Ik ben Manon ter Avest en ik geef 11 mei een cursus ‘Edelstenen’ bij de Volksuniversiteit. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen praktijk.

HENGELO - Al op jonge leeftijd vroeg ik mij af wat nou eigenlijk de zin van het leven was. En of mensen wel écht gelukkig waren. Ik voelde veel maar dit kwam lang niet altijd overeen met wat er door mensen gezegd of gedaan werd. Ook had ik een enorm gevoel van heimwee dat ik niet kon plaatsen. 

Gelukkig hou ik enorm van lezen en kwam ik in aanraking met spirituele boeken. Ik begreep de heimwee beter (een diep verlangen naar de bron), voelde mij minder alleen en mijn eigen bestaan kreeg meer betekenis. Het zoeken naar zingeving en mijn eigen pad volgen is nog altijd een rode draad in mijn leven.

Ik had en heb een enorme aantrekking tot de astrologie en vanuit mijn praktijk heb ik veel mensen astrologische readings mogen geven. Sinds enkele jaren ben ik mij echt gaan verdiepen in edelstenen. Elke steen is prachtig en uniek en de werking is super interessant. Heel graag leer ik jou om edelstenen te gaan (her)kennen en natuurlijk nog veel meer!

Manon ter Avest

Kijk voor meer informatie over deze en andere cursussen en workshops op de website van de Volksuniversiteit Hengelo. Of je nu op zoek bent naar praktische vaardigheden, of juist iets leuks wilt leren. Er is voor iedereen iets! Zie: www.volksuniversiteit-hengelo.nl 

Afbeelding
'Goed huis voelt als lekkere warme winterjas' 16 uur geleden
Afbeelding
Cash voor het goede doel in Winkelcentrum Hasselo! 16 uur geleden
Afbeelding
Joshua Brenet is een bijzondere back 6 jun., 13:13
Afbeelding
Buitenspeeldag in Groot Driene 6 jun., 13:12
Afbeelding
Gazon Sproeien? Gamma geeft tips 6 jun., 13:10
Afbeelding
Geniet nu ook bij Huiskes-Kokkeler in Hengelo van de betaalbare aanbiedingen van Oscar Autoverhuur 5 jun., 15:44
Afbeelding
T-shirts: je hebt er nooit genoeg van 3 jun., 11:24
Afbeelding
Samen gitaar spelen bij het kampvuur 1 jun., 12:20