Impressie van de binnentuin aan de Dorpsmatenstraat..
Impressie van de binnentuin aan de Dorpsmatenstraat..

Start van verkoop De Post in Hengelo

Algemeen

Op 1 december is het zover en vindt de start van de verkoop plaats van De Post Hengelo! Met dit unieke plan realiseert Oude Wolbers / Droste Projectontwikkeling VOF 51 appartementen in het voormalige postkantoor aan de Prinses Beatrixstraat in het centrum van Hengelo. 

HENGELO - Het gebouw met veel karakter wordt - met behoud van authentieke elementen - getransformeerd tot een nieuwe woonlocatie rond een groene binnentuin. Het wordt een aantrekkelijke woonplek voor diverse doelgroepen, met een bijzondere mix van compacte appartementen/maisonnettes van ca. 50m² tot 110m², en prijs vanaf € 210.000,-. De nieuwe appartementen worden duurzaam, comfortabel, compleet en gasloos aangeboden. 

Eind dit jaar wordt gestart met de sloopwerkzaamheden. Dit betekent dat er een definitieve datum is geprikt voor de start verkoop van het plan. Deze is op 1 december in Grand café & boetiekhotel De Verééniging aan de Parallelweg LS 2a in Hengelo. Van 19.00 uur tot 20.30 uur is er vrije inloop. De ontwikkelaar (Oude Wolbers / Droste Projectontwikkeling) en aannemer (Bouwcombinatie Oude Wolbers / Droste) en de makelaar (Euverman & Nuyts) zijn tijdens de start van de verkoop aanwezig om het plan toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Ze vertellen geïnteresseerden meer over de historie van het oude postkantoor, de onderdelen die bij de transformatie behouden blijven, de parkeervoorzieningen, fietsenstalling en de overige invulling van het openbaar gebied en de gezamenlijke ruimtes. Als bezoeker ben je van harte welkom om de nieuwe plannen voor De Post te bekijken. De makelaar legt je dan graag uit hoe de inschrijving in zijn werk gaat en hoe de verdere procedure verloopt. Even binnenlopen is dus zeker de moeite waard! Benieuwd naar het plan? Alle informatie vind je op www.deposthengelo.nl 

Impressie van de binnentuin aan de Dorpsmatenstraat.
Pen
Mogelijke inrichting van de binnenzijde van een van de appartementen.
Impressie van de binnenzijde van een van de maisonnettes.
!
Afbeelding
Bestrijd de winterdip deze maanden 10 uur geleden
Afbeelding
Cursus en kookworkshop over Ayurveda met Miriam Alberts 10 uur geleden
Afbeelding
Grote Kerstkaartenactie brengt contact 30 nov, 13:11
Afbeelding
Twee Proms-concerten januari 2023 30 nov, 13:10
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 29 nov, 09:36
Afbeelding
Op de bres voor eenzame ouderen 29 nov, 09:34
Afbeelding
Meer dan alleen een caissière 25 nov, 16:16
Afbeelding
Graafwerk voor IVN kan beginnen 25 nov, 16:15