Mevrouw Dokter en Adri Tonnig met de cheque.
Mevrouw Dokter en Adri Tonnig met de cheque.

Mooie actie van JAMES Maathuis

Algemeen

JAMES Maathuis geeft klant factuurbedrag terug De maandprijs van de landelijke actie ‘Factuurbedrag terugwinnen’ van JAMES is gevallen bij JAMES Autoservice in Hengelo. Mevrouw Dokter werd donderdag 19 mei verrast met de teruggave van haar factuurbedrag. Klanten van JAMES maken elke maand kans om het volledige factuurbedrag terug te winnen als zij een review achterlaten op de website.

HENGELO - Het was voor mevrouw Dokter een aangename verrassing: “Ik ben erg fijn en snel geholpen. Mijn accu was leeg en bij het doormeten bleek dat de accu aan vervanging toe was. Dit werd gelijk gedaan zodat ik weer snel op weg kon. De mensen bij Maathuis zijn vriendelijk, snel en hulpvaardig!” Zij krijgt het factuurbedrag van € 130,92 op haar rekening teruggestort.

Marc Maathuis is erg te spreken over de landelijke actie. “Door deze actie hebben wij een goede klant blij gemaakt. We zijn erg tevreden over de actie!”

Alle klanten van JAMES kunnen meedoen aan de landelijke actie ‘Factuurbedrag terugwinnen’ door een review achter te laten op www.jamesautoservice.nl/factuur. Elke maand wordt één winnaar bekendgemaakt die zijn volledige factuurbedrag terugwint.

JAMES Autoservice is het merkonafhankelijke auto- en servicebedrijf voor particulier- en leaserijder. JAMES onderscheidt zich door te focussen op de klant die centraal staat. Het universele autobedrijf biedt onderhoud aan alle automerken en typen van ieder bouwjaar. JAMES was de eerste onafhankelijke formule in universeel auto-onderhoud voor de zakelijke markt (1,2,3 /// AutoService - opgericht 2003).

Dit kenmerkt zich door de unieke landelijke dienstverlening met haal- & brengservice in combinatie met merkonafhankelijk onderhoud.
JAMES beschikt over ruim 78 vestigingen in Nederland. JAMES Autoservice is sinds 1 oktober 2014 eigendom van de Coöperatie van JAMES Autoservicebedrijven.

Kijk voor meer algemene informatie over JAMES Autoservice op de website.

www.jamesautoservice.nl

James Autoservice

‘Ik ben erg fijn en snel geholpen’

JAMES Maathuis

Afbeelding
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Schouwburg Hengelo verandert op 1 mei in een post-apocalyptisch paradijs anno 2200 voor de voorstelling ATMEN. Foto: Anja Beutler
Spectaculaire klimaatcrisis-voorstelling van Nicole Beutler 25 apr, 11:20
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 25 apr, 11:18
Een scene uit de film met Max bij zijn onderduikouders. Foto: PR.
Film over jonge onderduiker Max 25 apr, 11:17
De stichting Help Anderen maakt met giften en donaties anderen blij.
Stichting Help Anderen viert 10-jarig jubileum 25 apr, 11:15
Een dansoptreden op Koningsdag. Foto: Remco Ditmar.
Koningsdag in centrum Hengelo met volop vertier voor jong en oud 23 apr, 14:18
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 23 apr, 14:15
Daan Rots in actie tegen Excelsior. (Foto: Bas Everhard)
FC Twente bijna zeker van groepsfase Europa League 23 apr, 14:13