Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer) Foto: Peter Timmer

Showmagazijn heeft scherpe prijzen

Zakelijk

Showmagazijn, nieuw op Woonboulevard Almelo, is dé scherp geprijsde badkamerspecialist! Hier vind je kwaliteit tegen een erg scherpe prijs.

door Juliette Vrijhoeven/Woonboulevard Almelo

Almelo - Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer, toilet of sanitair? Tot eind april profiteer je bij Showmagazijn van 20 procent extra korting! Dus kom nu langs. Ook om inspiratie op te doen! Gouden tegels op het toilet? Een nieuwe douche of een gehele badkamer? Dit familiebedrijf laat in haar uitgebreide magazijn de laatste trends zien.

Anne Bouwman legt uit dat er veel tegels rechtstreeks vanuit Spanje en Italië geïmporteerd worden en dat is terug te zien in de prijs. ‘’Ook worden de prijzen laag gehouden doordat we verkopen vanuit een showmagazijn, achterin de winkel vind je een palletgedeelte met tegels die allemaal uit voorraad leverbaar zijn.’’

In het voorste gedeelte van de winkel zijn prachtige badkameropstellingen te zien, mooie toiletopstellingen in verschillende stijlen, zoals hotel chique, botanisch en nog veel meer. Ook laten ze voorbeelden zien hoe jij je ruimte zo praktisch mogelijk kunt indelen. Heb jij een kleine badkamer? Ook dan ben je bij Showmagazijn aan het juiste adres. Showmagazijn aan de Woonboulevard Almelo ziet er geordend en overzichtelijk uit, hier slaag jij gegarandeerd voor jouw nieuwe droombadkamer, toilet of tegelvloer.

Bij het uitgebreide Showmagazijn vind je alles op het gebied van: complete badkamers, badkamermeubels, toiletten, wandtegels, vloertegels, sanitair, plafonds en accessoires. Ook voor alle toebehoren zoals lijm, voeg, dichtsetjes, kit en hoekprofielen ben je hier aan het juiste adres. Of het nu om nieuwbouw gaat of om het verbouwen van je oude badkamer, de adviseurs van Showmagazijn helpen je graag. Middels een gratis 3D-ontwerp krijg jij een realistisch beeld hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien. En de bezorging aan huis is altijd gratis. Ben je zelf niet zo’n klusser, daar heeft Showmagazijn een eigen montageteam voor, met professionele en betrouwbare monteurs, die zichzelf al meermalen bewezen hebben.

Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist. Jij zoekt je droombadkamer uit en de rest regelt Showmagazijn. Je wordt bij Showmagazijn compleet ontzorgd. Kom dus gerust langs bij Showmagazijn aan de Woonboulevard in Almelo en laat je inspireren door de nieuwste trends, of maak van tevoren een afspraak via de website zodat de adviseur volledig tot jouw beschikking staat. En vergeet niet, tot eind april 20 procent korting!

Marino bij de intake van zijn interventie en acht maanden later. Een transformatie om trots op te zijn.
Marino inmiddels al ruim 40 kilo kwijt 4 uur geleden
Afbeelding
De verdwenen veemarkt 4 uur geleden
Samen met de Stichting Boete en Verzoening zijn de letters van de grafstenen op de Joodse Begraafplaats weer zwart gemaakt.
Kap van treurwilg Joodse Begraafplaats 5 uur geleden
Kees Vijfhuizen.
Cursus 'De zin en onzin van beleggen' met Kees Vijfhuizen 5 uur geleden
Het publiek luistert naar een optreden op de Houtmaat. Foto: PR.
Elke zondag muziek op de Houtmaat 1 mei, 14:09
Het jeugdorkest van Armonia bij een eerder optreden naast het water. Eigen foto.
Concert Armonia op een lenteavond 1 mei, 14:06
Hilco ter Heide (foto: Gertjan Versteeg)
Cultuurpodium vol met muziek, boeken en kunst 1 mei, 14:04
Trainer Joseph Oosting juicht voor Vak P. (Foto: Bas Everhard)
Joseph Oosting langer bij FC Twente 30 apr, 16:08