Rexim Campers specialiseert in de verkoop en verhuur van campers. Op de foto: Kevin en Rob Lentelink.
Rexim Campers specialiseert in de verkoop en verhuur van campers. Op de foto: Kevin en Rob Lentelink.

Geen lange wachtrijen maar direct vakantie vieren

Algemeen

De afgelopen maanden stapelen de problemen op Schiphol zich op. Reizigers stonden soms langer in de rij op het vliegveld, dan dat de vakantievlucht zelf duurde. Deze zomer dreigt nóg problematischer te worden met veel geschrapte vluchten. Een vakantie dichter bij huis heeft zo zijn voordelen; bijvoorbeeld met een comfortabele camper van Rexim Campers uit Hengelo. Zowel voor koop als verhuur bent u aan het juiste adres.

HENGELO - De afgelopen jaren nam de belangstelling voor het ‘camperen’ al flink toe, ook al voor de pandemie. Niet echt verrassend, want een camper heeft veel te bieden. Zoals de ultieme vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer u wilt - zonder de Schiphol-stress. Een moderne camper is erg comfortabel en geeft een echt thuis-gevoel. Hierdoor zijn ze ook perfect voor het maken van een langere reis: u gaat niet snel terugverlangen naar het eigen huis.

Rexim Campers biedt een mooie selectie jong gebruikte campers aan. Via www.rexim.nl is het actuele overzicht te bekijken, met duidelijke informatie over de uitrusting en eigenschappen en mooie foto’s. Zo kunt u zich al goed oriënteren op wat een specifieke camper te bieden heeft. Uiteraard verwelkomt Rexim Campers u ook graag voor een uitgebreide bezichtiging op afspraak.

Liever huren?
De aanschaf van een nieuwe of jong gebruikte camper is natuurlijk geen kleine uitgave. Wie liever eerst eens een camper huurt is ook aan het juiste adres bij Rexim. Zij beschikken sinds dit jaar over in totaal acht campers voor de verhuur, geschikt voor 2 tot maximaal 5 personen. Men huurt al een camper vanaf 695 euro per week / 99 euro per dag. Deze kunnen in heel Europa gebruikt worden. Dankzij een uitgebreide pechhulp-dekking gaat men zorgeloos op vakantie. Alle huurcampers zijn voorzien van een complete inventaris en elke huurder krijgt voor vertrek een duidelijke uitleg over het gebruik.

Een camper reserveren kan ook gemakkelijk via de website. Zo ziet u precies welke camper wanneer beschikbaar is en de diverse tarieven. Inmiddels is dit het derde jaar dat zij campers verhuren, met uiterst tevreden klanten die ook dit jaar graag weer huren.

Passend onderhoud
Rexim Campers verzorgt daarnaast onderhoud, reparatie en schadeherstel aan deze kampeermiddelen. De vakbekwame monteurs zorgen ervoor dat de camper weer in optimale staat is voor een komende vakantie. Laat op tijd het onderhoud uitvoeren om pech onderweg te voorkomen. Ook wanneer men accessoires aan wil schaffen voor de camper kunnen zij zorgdragen voor een vakkundige montage.

Meer informatie
Rexim Campers B.V. is gevestigd aan de Zilverstraat 5, 7554 NK in Hengelo. Kijk voor meer informatie op de website: www.rexim.nl , email: info@rexim.nl of bel: 074-290 98 44.

Afbeelding
'Goed huis voelt als lekkere warme winterjas' 15 uur geleden
Afbeelding
Cash voor het goede doel in Winkelcentrum Hasselo! 15 uur geleden
Afbeelding
Joshua Brenet is een bijzondere back 6 jun., 13:13
Afbeelding
Buitenspeeldag in Groot Driene 6 jun., 13:12
Afbeelding
Gazon Sproeien? Gamma geeft tips 6 jun., 13:10
Afbeelding
Geniet nu ook bij Huiskes-Kokkeler in Hengelo van de betaalbare aanbiedingen van Oscar Autoverhuur 5 jun., 15:44
Afbeelding
T-shirts: je hebt er nooit genoeg van 3 jun., 11:24
Afbeelding
Samen gitaar spelen bij het kampvuur 1 jun., 12:20