<p>Mevrouw Dokter en Adri Tonnig met de cheque.&nbsp;</p>

Mevrouw Dokter en Adri Tonnig met de cheque. 

(Foto: )

Mooie actie van JAMES Maathuis

JAMES Maathuis geeft klant factuurbedrag terug De maandprijs van de landelijke actie ‘Factuurbedrag terugwinnen’ van JAMES is gevallen bij JAMES Autoservice in Hengelo. Mevrouw Dokter werd donderdag 19 mei verrast met de teruggave van haar factuurbedrag. Klanten van JAMES maken elke maand kans om het volledige factuurbedrag terug te winnen als zij een review achterlaten op de website.

HENGELO - Het was voor mevrouw Dokter een aangename verrassing: “Ik ben erg fijn en snel geholpen. Mijn accu was leeg en bij het doormeten bleek dat de accu aan vervanging toe was. Dit werd gelijk gedaan zodat ik weer snel op weg kon. De mensen bij Maathuis zijn vriendelijk, snel en hulpvaardig!” Zij krijgt het factuurbedrag van € 130,92 op haar rekening teruggestort.

Marc Maathuis is erg te spreken over de landelijke actie. “Door deze actie hebben wij een goede klant blij gemaakt. We zijn erg tevreden over de actie!”

Alle klanten van JAMES kunnen meedoen aan de landelijke actie ‘Factuurbedrag terugwinnen’ door een review achter te laten op www.jamesautoservice.nl/factuur. Elke maand wordt één winnaar bekendgemaakt die zijn volledige factuurbedrag terugwint.

JAMES Autoservice is het merkonafhankelijke auto- en servicebedrijf voor particulier- en leaserijder. JAMES onderscheidt zich door te focussen op de klant die centraal staat. Het universele autobedrijf biedt onderhoud aan alle automerken en typen van ieder bouwjaar. JAMES was de eerste onafhankelijke formule in universeel auto-onderhoud voor de zakelijke markt (1,2,3 /// AutoService - opgericht 2003).

Dit kenmerkt zich door de unieke landelijke dienstverlening met haal- & brengservice in combinatie met merkonafhankelijk onderhoud.
JAMES beschikt over ruim 78 vestigingen in Nederland. JAMES Autoservice is sinds 1 oktober 2014 eigendom van de Coöperatie van JAMES Autoservicebedrijven.

Kijk voor meer algemene informatie over JAMES Autoservice op de website.

www.jamesautoservice.nl

James Autoservice

‘Ik ben erg fijn en snel geholpen’

JAMES Maathuis

Meer berichten