<p>Volop gezelligheid in Hengelo de komende weken.&nbsp;</p>

Volop gezelligheid in Hengelo de komende weken. 

(Foto: )

Tal van leuke uitjes in april en mei in Hengelo

Ben je op zoek naar een leuk uitje komende week? Hengelo Promotie heeft een aantal tips voor je. 

HENGELO - Raamkunst. Tot en met 15 mei tonen beeldend amateurkunstenaars uit Hengelo e.o. hun werk in ruim 60 etalages van winkels in de Hengelose binnenstad.

Shopping Weekend
Tijdens de Shopping Weekenden is het extra gezellig in de binnenstad van Hengelo. Live muziek, verschillende optredens, kortingsacties van winkeliers en foodtrucks; genoeg redenen om te komen shoppen in Hengelo! Het eerste Shopping Weekend vindt plaats op 23 en 24 april.

Ronde van de vijver
Dit is nét wielercriterium van Hengelo! Zaterdag 23 april vindt dit evenement eindelijk weer plaats rondom de Tuindorpvijver. De eerste edities werden al in de jaren vijftig gereden. En nog steeds wordt er dus gereden rondom de vijver.

Oranjekermis
Tijdens de Oranjekermis kan iedereen weer zwieren, zwaaien, rondjes draaien! Van 26 april t/m 5 mei is de kermis te vinden op het parkeerterrein Kloosterhof.

Koningsdag
De kleedjesmarkt, Oranjekermis, het kramenlint met etenswaren, veel sport en cultuur en als knaller het afsluitend concert van de band Enorm. Altijd weer leuk is de traditionele kleedjesmarkt, die dit jaar plaatsvindt rond het nieuwe stadskantoor. En neem ook een kijkje bij de verschillende kramen, de podia waar sport, spel en muziek te zien is en sluit de dag af in het Prins Bernhardplantsoen met het concert van Enorm.

www.uitinhengelo.nl/agenda

Hengelo Promotie

Meer berichten