<p>Besna Son geeft op 20 januari de cursus Indiase hoofdmassage bij de Volksuniversiteit Hengelo.</p>

Besna Son geeft op 20 januari de cursus Indiase hoofdmassage bij de Volksuniversiteit Hengelo.

(Foto: )

Cursus Indiase hoofdmassage met Besna Son bij Volksuniversiteit

Ik ben Besna Son en geef op 20 januari de cursus ‘Indiase hoofdmassage’ bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen praktijk.

HENGELO - Mijn passie voor massage en energiewerk heb ik in 2005 ontdekt tijdens een wereldreis. Ik ontmoette een dame die mij een Indiase hoofdmassage gaf en vanaf dat moment was ik verkocht. De ontspanning en rust, die ik voelde na de massage, waren verrassend en heerlijk. Ik kon er weer helemaal tegenaan. Op reis volgde ik al een cursus Indiase hoofdmassage en zo begon het balletje te rollen. 

In Nederland besloot ik na enige jaren mijzelf verder te ontwikkelen in massage- en energiewerk. Inmiddels integreer ik vele disciplines in mijn behandelingen en kijk ik naar de persoonlijke behoefte van mijn cliënten, waardoor een behandeling steeds anders kan zijn. Nog steeds ben ik mijzelf aan het ontwikkelen en volg ik verschillende cursussen om mijzelf scherp te houden. Ik voel me gezegend dat ik mijn kennis door kan geven tijdens workshops en cursussen. Massage is niet alleen lekker en fijn, het werkt absoluut helend en is als voeding voor de ziel.

Besna Son

De Volksuniversiteit Hengelo biedt ook in 2022 weer een groot aantal cursussen en workshops aan. Zo leert men uiteenlopende vaardigheden en ze bieden veel leuke inspiratie. Kijk voor het actuele aanbod en meer informatie op de website: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Meer berichten