<p>Breukers Verhuur draagt zorg voor een sfeervolle, gezellige aankleding van uw locatie. Dit kan bijvoorbeeld op de parkeerplaats bij het bedrijf of in een bedrijfshal.</p>

Breukers Verhuur draagt zorg voor een sfeervolle, gezellige aankleding van uw locatie. Dit kan bijvoorbeeld op de parkeerplaats bij het bedrijf of in een bedrijfshal.

(Foto: )

Sfeervol en veilig kerstpakket afhalen

December is de maand van gezelligheid, van samenzijn en voor ondernemers ook hét moment om hun waardering te tonen voor de medewerkers. Bij veel bedrijven maakt men hier een gezellige activiteit van; bijvoorbeeld een kerstborrel of kerstdiner met het overhandigen van het traditionele kerstpakket. Afgelopen jaar was dit helaas niet mogelijk door de coronacrisis en ook dit jaar lijkt het samenzijn lastig. Breukers Verhuur kwam vorig jaar al met een leuk alternatief voor bedrijven om hun kerstpakketten veilig, mét een stukje sfeer te overhandigen: de kerst- drive-through!

ENSCHEDE - Toen het coronavirus vorig jaar om zich heen greep waren veel van de traditionele opties helaas niet mogelijk. Toch was er juist ook behoefte bij de ondernemers om op een sfeervolle manier de pakketten te kunnen overhandigen na een uitdagend en bewogen jaar. Breukers Verhuur in Enschede, wat normaliter van alles verhuurt voor de horeca, feesten en evenementen, kwam op het idee om een drive-through aan te bieden. Zij zetten dan op locatie bij het bedrijf zelf een sfeervolle drive-through op. Compleet met stretchtenten, heaters, vuurkorven, kerstbomen en een gezellige winterse aankleding. Zo kan men veilig zelf de kerstpakketten overhandigen. 


De reacties waren afgelopen jaar overweldigend positief: het concept viel goed in de smaak bij zowel de ondernemers als medewerkers. Het bracht sfeer en belevenis in een voor iedereen moeilijke tijd. Een mooie vorm om deze blijk van waardering te overhandigen. Dit jaar geeft Breukers Verhuur dan ook een vervolg aan deze actie.

Op locatie
Zowel voor kleinere als grotere bedrijven kan een drive-through opgezet worden, mits er een redelijke ruimte beschikbaar is en goede aan- en afrijmogelijkheden. Bijvoorbeeld op de parkeerplaats of een grotere bedrijfshal. Deze insteek bleek afgelopen jaar goed te werken; bedrijven die toen een kerst-drive-through opgezet hebben doen dit nu vaak weer.

Maatwerk
Breukers Verhuur denkt graag met u als ondernemer mee en levert maatwerk. Kwaliteit en service staan op nummer één. Dankzij ruim 13,5 jaar ervaring kunnen zij u uitstekend van dienst zijn. Of u nu een compleet verzorgde drive-through in wilt laten richten of alleen bijvoorbeeld sfeerelementen wilt huren zoals de kerstbomen. Uiteraard kunt u ook nu nog voor alle andere soorten evenementenverhuur bij Breukers terecht. Informeer naar de mogelijkheden en kosten.

Meer informatie
Neem voor meer informatie en een offerte op maat contact op met Breukers Verhuur. U kunt bellen naar 053-45 00 445 of kijk voor meer informatie over de kerst-drive-through en andere diensten op:

www.breukersverhuur.nl

door de redactie

Vorig jaar was de kerst-drive-through een groot succes

Meer berichten