<p>Robert Beernink geeft in december de cursus &#39;Creatief met Taal&#39; bij de Volksuniversiteit Hengelo.</p>

Robert Beernink geeft in december de cursus 'Creatief met Taal' bij de Volksuniversiteit Hengelo.

(Foto: )

Robert Beernink geeft cursus ‘Geinbrein: Creatief met taal’

Ik ben Robert Beernink en geef op 14 december een cursus ‘Geinbrein, creatief met taal’. Naast docent bij de Volksuniversiteit ben ik verhalenschrijver en columnist.

HENGELO - Ik ben geboren en woonachtig in Enschede. Na enkele jaren Engelse taal- en letterkunde te hebben gestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen en een maatschappelijke carrière te hebben gehad, ben ik me volledig gaan toeleggen op het schrijven van verhalen, #BinnenDoorDenkers en lichtgedichten.

Mijn motto is: ‘Elk verhaal is waar, elke waarheid slechts geloof.’ De spanning tussen waan en werkelijkheid vormt vaak een onderliggend thema in mijn werk. Naast het schrijven van verhalen, ben ik me gaan toeleggen op het schrijven van lichtgedichten, mijn vertaling van ‘light verse’. Lichtgedichten ontstaan vanuit het pure plezier inspiratie te vinden in de mogelijkheden welke de taal biedt en deze door ongebreideld associëren uit te werken tot versjes met een grappige, beschouwende of verrassende twist. In mijn cursus leer ik jou ervaren hoe jouw vermogen tot fantaseren en associëren geactiveerd wordt door over de versjes na te denken en er actief en met plezier mee bezig te zijn.

Robert Beernink

De Volksuniversiteit Hengelo heeft ook voor de komende tijd nog diverse andere leuke cursussen en workshops voor uiteenlopende doelgroepen. Kijk voor het actuele aanbod en meer informatie op: 

www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Volksuniversiteit Hengelo

Meer berichten