Foto:

‘Patronen en overtuigingen’ bij de Volksuniversiteit Hengelo

Mijn naam is Anne Lodewijkx en ik geef 9 november een workshop ‘Patronen en overtuigingen’. Daarnaast geef ik dit najaar de workshops ‘Verder komen door los te laten’,  ‘Grenzen stellen’ en ‘Opruimen geeft ruimte’.

HENGELO - Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen praktijk.In mijn praktijk speelt loslaten, of eerder het niet kunnen loslaten, een grote rol. En natuurlijk gaat het om meer dan alleen spullen. Ook om verloren of zieke dierbaren, beperkende overtuigingen, stress, piekergedachten of een leefsituatie die sterk in verandering is. Het is mijn passie om mensen te helpen om in beweging te komen, zodanig dat ze door los te laten ruimte maken voor zichzelf. Met een groter bewustzijn van je eigen manieren van niet-loslaten, krijg je meer grip op en balans in je leven. Zodanig dat je meer kunt genieten. En wie wil dat nu niet? Hierin noem ik mijzelf grappend ervaringsdeskundige: met voorbeelden uit mijn eigen leven kan ik goed illustreren wat wél en wat niet ondersteunend werkt. Mijn werkstijl is heel intuïtief en bevat onder andere NLP-invloeden, energetisch werk, visualisaties en lichaamswerk. Allerlei werkvormen die kunnen bijdragen aan het loslaten van al wat niet meer dient, heb ik onderzocht, ondergaan en draag ik graag over.

Anne Lodewijkx

De volksuniversiteit Hengelo biedt gedurende het jaar ook diverse leuke cursussen en workshops aan voor een brede doelgroep. Kijk voor het actuele aanbod op de website: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Meer berichten