<p>Het zijn drukke tijden bij Van de Riet Speelgoed. &quot;We hebben nu alles al in huis.&quot;&nbsp;</p>

Het zijn drukke tijden bij Van de Riet Speelgoed. "We hebben nu alles al in huis." 

(Foto: )

Alles al in huis voor Sinterklaas

De magazijnstellingen bij Van de Riet Speelgoed, grootste cadeauwinkel van Oost Nederland, zijn al weken lang volledig gevuld met cadeaus. 

AMBT DELDEN - Goedgemutst als altijd, maar nú al met rode wangen van de Sinterklaasdrukte, staat Geronique van de Riet letterlijk met haar handen in het haar. “Ja, we moeten wel hamsteren, want overzeese fabrikanten laten ons geen keus! De reis van al dat mooie speelgoed hiernaartoe is zo onvoorspelbaar en duurt vaak langer dan anders. Natuurlijk willen we geen enkel kind teleurstellen, daarom bestelden we maanden geleden al een enorme hoeveelheid prachtig speelgoed ter aanvulling van ons gevarieerde assortiment. Klanten weten dat ze bij ons niet hoeven te wachten op een bestelling, en die eer houden we graag hoog. Waar we vroeger halverwege het feestseizoen met een gerust hart nog konden bijbestellen, hebben we dit jaar alles nú al in huis. Ik merk dat onze klanten ook vroeg zijn met inkopen doen.” Achter Geronique staan tientallen rekken met kleurrijk sinterklaas- en ook kerst inpakpapier. Donzen veertjes, glanzende linten… alles wordt al volop gebruikt. “Elke dag verpakken we honderden cadeautjes voor scholen, instellingen en bedrijven. Maar ook particulieren komen nu al naar onze winkel voor sinterklaasinkopen. Voor aardigheidjes en leuke schoencadeautjes, maar ook voor spellen, puzzels en duurdere speelgoedcadeau’s.
De speelgoedwinkel aan de Bollenweg is met 1.300 m2 vol spellen, poppen, blokken, trampolines, knutselspullen en nog veel meer. Daarmee is ze een absolute grootleverancier van Sinterklaas.

“Vrijwel alle speelgoedmerken vind je bij ons in de winkel. We hebben geen online webshop omdat we nog altijd geloven in rechtstreeks contact met de klant en in maatwerk. Ons assortiment is eindeloos.” De speelgoedzaak is gevestigd aan de Bollenweg, direct naast de rijksweg tussen Delden en Goor. Tel. 0547-276363.

www.vdrietspeelgoed.nl

‘Ons assortiment is eindeloos’

‘Klanten weten dat ze bij ons niet hoeven te wachten’

door de redactie

Meer berichten