Foto:

Cursus Frans voor beginners en gevorderden bij Volksuniversiteit

HENGELO - Ik ben Bas Klievik en ik geef vanaf 4 oktober cursussen Frans voor beginners en gevorderden bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast docent bij de Volksuniversiteit ben ik werkzaam als docent en vertaler.


Ik ben gediplomeerd docent Frans en vertaler. Ik heb negen jaar in Frankrijk gewoond en gewerkt en heb een uitstekende beheersing van de Franse taal. Mijn passie voor de Franse taal is ontstaan in mijn vroege jeugd tijdens vakanties in Frankrijk. Deze passie is altijd gebleven en ik heb er dan ook mijn beroep van gemaakt. Ik vind het heel leuk om mijn kennis van de Franse taal en cultuur over te brengen aan jou, zodat ook jij Frans leert spreken, lezen en schrijven en bestaande en nieuwe facetten van Frankrijk ontdekt. Samen met mij!


Bas Klievik

De Volksuniversiteit Hengelo organiseert gedurende het jaar weer een groot aantal leuke workshops en cursussen voor een brede doelgroep. Leuk, leerzaam en vaak ook inspirerend. Kijk voor het actuele cursusaanbod en meer informatie op de website van de Volksuniversiteit:  www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Meer berichten