Sylvia Bökkerink.
Sylvia Bökkerink.

Cursus fotobewerking met Sylvia Bökkerink vanaf 8 december

Algemeen

Ik ben Sylvia Bökkerink en geef vanaf  8 december a.s. een cursus ‘Fotobewerking’ bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast mijn werk als fotografe, geef ik verschillende cursussen aan particulieren en bedrijven.

HENGELO - Als kind was ik al geïnteresseerd in fotografie en het creëren van een eigen beeld. In mijn foto’s zocht ik naar een stuk eigen creativiteit dat tot stand kwam tijdens de opname of achteraf in de Doka. Ik was altijd aan het experimenteren met mijn foto’s. Toen de fotobewerkingsprogramma’s op de markt kwamen, was ik dan ook één van de eersten in Nederland die zich hier mee bezig hield. Er ging een wereld van mogelijkheden voor mij open en de passie was geboren. Al snel vroegen medefotografen mij om hun wegwijs te maken in de software. Zo ben ik begonnen met lesgeven. Nu, na 20 jaar, geef ik nog steeds met evenveel plezier les en ben ik dagelijks op zoek naar ideeën voor mijzelf en voor mijn cursisten. Mijn passie, het bewerken van foto’s, houdt mij dagelijks bezig. De daaruit voortgekomen beelden toon ik o.a. op kunstmarkten en in lezingen.

Sylvia Bökkerink

De Volksuniversiteit Hengelo heeft voor jong en oud de nodige cursussen en workshops in de planning staan. Van praktische vaardigheden tot leuke, inspirerende vrijetijdscursussen. Kijk voor meer informatie ook op de website van de Volksuniversiteit Hengelo: www.volksuniversiteit-hengelo.nl 

!
Afbeelding
Bestrijd de winterdip deze maanden 11 uur geleden
Afbeelding
Cursus en kookworkshop over Ayurveda met Miriam Alberts 11 uur geleden
Afbeelding
Grote Kerstkaartenactie brengt contact 30 nov, 13:11
Afbeelding
Twee Proms-concerten januari 2023 30 nov, 13:10
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 29 nov, 09:36
Afbeelding
Op de bres voor eenzame ouderen 29 nov, 09:34
Afbeelding
Meer dan alleen een caissière 25 nov, 16:16
Afbeelding
Graafwerk voor IVN kan beginnen 25 nov, 16:15