Sylvia Bökkerink.
Sylvia Bökkerink.

Cursus fotobewerking met Sylvia Bökkerink vanaf 8 december

Algemeen

Ik ben Sylvia Bökkerink en geef vanaf  8 december a.s. een cursus ‘Fotobewerking’ bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast mijn werk als fotografe, geef ik verschillende cursussen aan particulieren en bedrijven.

HENGELO - Als kind was ik al geïnteresseerd in fotografie en het creëren van een eigen beeld. In mijn foto’s zocht ik naar een stuk eigen creativiteit dat tot stand kwam tijdens de opname of achteraf in de Doka. Ik was altijd aan het experimenteren met mijn foto’s. Toen de fotobewerkingsprogramma’s op de markt kwamen, was ik dan ook één van de eersten in Nederland die zich hier mee bezig hield. Er ging een wereld van mogelijkheden voor mij open en de passie was geboren. Al snel vroegen medefotografen mij om hun wegwijs te maken in de software. Zo ben ik begonnen met lesgeven. Nu, na 20 jaar, geef ik nog steeds met evenveel plezier les en ben ik dagelijks op zoek naar ideeën voor mijzelf en voor mijn cursisten. Mijn passie, het bewerken van foto’s, houdt mij dagelijks bezig. De daaruit voortgekomen beelden toon ik o.a. op kunstmarkten en in lezingen.

Sylvia Bökkerink

De Volksuniversiteit Hengelo heeft voor jong en oud de nodige cursussen en workshops in de planning staan. Van praktische vaardigheden tot leuke, inspirerende vrijetijdscursussen. Kijk voor meer informatie ook op de website van de Volksuniversiteit Hengelo: www.volksuniversiteit-hengelo.nl 

Afbeelding
Duurzaamheid en betrouwbaarheid 23 uur geleden
Afbeelding
Opening marktplein 15 & 16 april 23 uur geleden
Afbeelding
mugmetdegoudentand speelt The Making of Soros the Musical 21 mrt., 09:34
Afbeelding
Toekomst herten Weusthag onzeker 21 mrt., 09:32
Afbeelding
Terug in de tijd met Golden Earring 17 mrt., 18:16
Afbeelding
Monkey Town Enschede breidt de Peuterzone in het speelparadijs uit 17 mrt., 15:08
Afbeelding
Meer cultuureducatie 16 mrt., 10:19
Afbeelding
Er hoeft er maar één te beginnen... 16 mrt., 10:17