Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis Foto: Shotbylot

Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis

Zakelijk

BORNE - Oude Luttikhuis Interieur & Projecten, een gevestigde naam in de Twentse woninginrichting, kondigt met trots aan dat Ivar Homma de helft van de aandelen heeft overgenomen van een van de oorspronkelijke eigenaren en oprichters, Gerard oude Luttikhuis. Een opwindend moment voor het bedrijf, waar Ivar 25 jaar geleden als werknemer begon en nu samen met Bas oude Luttikhuis, zoon van Gerard, de leiding zal nemen om de onderneming naar de volgende fase te leiden. Het bedrijf telt momenteel zo’n 12 medewerkers, waarvan circa acht mensen dagelijks bij de klanten aan het monteren en leggen zijn. 

Deze overname markeert niet alleen een voortzetting van de rijke geschiedenis van Oude Luttikhuis, maar ook een strategische zet om zich te concentreren op innovatie en groei. Met de gecombineerde ervaring van de heren, streeft het bedrijf ernaar om dé regionale specialist te worden in (PVC) vloeren en binnen- en buitenzonwering waarbij het aanbod wordt uitgebreid en aangepast aan de snel veranderende behoeften van klanten, zoals bijvoorbeeld slimme zonwering en domotica toepassingen. 

Ivar (40) benadrukt de toewijding aan klanttevredenheid en het behoud van de kernwaarden van het bedrijf, terwijl er tegelijkertijd nieuwe stappen worden gezet in de wereld van buitenzonwering en de projecten markt. “We zijn vastbesloten om de vertrouwde partner van onze klanten te blijven, en tegelijkertijd willen we voorop lopen in innovatie en kwaliteit”, verklaart Ivar.

Bas (33) voegt toe: “Deze samenwerking brengt niet alleen ervaring en frisse ideeën samen, maar versterkt ook onze positie in de regio. We kijken uit naar de toekomst en zijn vastbesloten om onze klanten de beste producten en diensten te blijven bieden.”

Met een duidelijke visie en een gezamenlijke inzet voor succes, markeert deze overname een nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis Interieur. Het bedrijf kijkt uit naar de voortzetting van zijn missie om kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid voorop te stellen in alles wat ze doen. Klanten zijn en blijven van harte welkom aan de Stationsstraat 8 in Borne.

Om de overname kracht bij te zetten zullen er verschillende promotionele acties plaats gaan vinden de aankomende periode, te beginnen met mooie introductie kortingen voor screens en (insecten)horren. Kom hiervoor langs in de winkel of houdt de socials in de gaten om niets te missen.

De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07
Wim Maulany geeft weer een tweetal cursussen bij de Volksuniversiteit Hengelo.
Cursussen Tai Chi Chuan en QI-gong gegeven door Wim Maulany 18 apr, 11:32
Marjon Weerink met het boek Podiumbeest. Eigen foto.
Ook dit jaar een nominatie voor boekenschrijfster Marjon Weerink 18 apr, 11:29
Wilhelmina Bakkenes tijdens de opening van de expositie bij de Möllerwerf (foto: Gertjan Versteeg).
Leven omarmen en met kleur verdergaan 18 apr, 11:28
Kinsaini Ong-A-Fat, ouderling Holy Ghost Revival Chapel Hengelo.
Holy Ghost Revival Chapel Hengelo opent nieuwe kerk 16 apr, 14:13
Tijdens Open Podium Overijssel 2023 ging de band Kiespijn er met de hoofdprijs vandoor. Aan wie dragen zij op 20 april de wisselbeker over?
Wie volgt de band Kiespijn op en wint Open Podium Overijssel '24? 16 apr, 14:11
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 16 apr, 14:09
Fredrik Oppegard in duel met Loizos Loizou van SC Heerenveen. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles ten onder tegen Heerenveen 16 apr, 14:07