Cube Store op Woonboulevard Almelo is een grote fietsenspeciaalzaak.
Cube Store op Woonboulevard Almelo is een grote fietsenspeciaalzaak.

Scherpe aanbiedingen bij Cube Store

Zakelijk

Scherpe aanbiedingen bij Cube Store Almelo! Mountainbikes, racefietsen, bakfietsen en meer.

Almelo - Cube Store op Woonboulevard Almelo is een zeer uitgebreide fietsen-speciaalzaak! De winkel in Almelo heeft een oppervlakte van bijna 1000 m2 en biedt alle ruimte om de mooiste fietsen, kleding en accessoires van Cube te kunnen laten zien. Bij Cube Store Almelo vind je alles wat je nodig hebt voor jouw fietsavontuur!

En ga nu zeker even kijken, want je profiteert van showroomvoordeel! De beste modellen met uitstekende garantie gaan nu veel goedkoper de zaak uit. Zo heb je al een Cube-wielrenfiets vanaf 850 euro inclusief fabrieksgarantie. Hoe dat kan? Er zit een bijna onzichtbaar krasje op. Cube Store biedt een uitgebreid assortiment aan de nieuwste Cube-fietsen, waaronder mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen en e-bikes. Vind dus nu tussen deze modellen ook de scherpe aanbiedingen! Ook is er een breed scala aan fietsaccessoires, kleding en onderdelen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel recreatieve fietsers als professionals te voldoen. Voor fietsreparatie en -onderhoud kun je ook terecht bij Cube Almelo. Het is uiteraard belangrijk om je fiets goed te onderhouden en zomer-klaar te maken. Of je nu van plan bent om lange fietstochten te maken of gewoon dagelijks naar je werk te fietsen.

Hieronder wat praktische tips:

Smeer de ketting. Zorg ervoor dat de ketting van je fiets goed gesmeerd is. Het is belangrijk om de ketting regelmatig te smeren om slijtage te voorkomen. Breng smeermiddel aan op de ketting en veeg het overtollige smeermiddel af.

Controleer de bandenspanning. Zorg ervoor dat de banden van je fiets voldoende opgepompt zijn om een soepele rit te garanderen. Controleer de aanbevolen bandenspanning op de zijkant van de band en pomp de banden op tot de aanbevolen druk.

Controleer de remmen. Test je remmen om er zeker van te zijn dat ze goed werken. Zorg ervoor dat de remblokken niet versleten zijn en dat ze voldoende grip hebben. Vervang de remblokken indien nodig en maak de remmen schoon.

Controleer de zadel- en stuurhoogte. Controleer of het zadel en het stuur op de juiste hoogte zijn afgesteld. Een goede afstelling van zadel en hoogte zorgt voor een comfortabele rit.

Berg je fiets goed op. Berg je fiets op een droge en veilige plek op, bijvoorbeeld in een fietsenstalling of garage. Dit voorkomt schade en diefstal.

Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies of neem contact op met de klantenservice. Het professionele team van Cube Store helpt je graag verder! En lijkt het jou leuk om bij Cube Store Almelo te komen werken? Er staan verschillende vacatures open. Ga voor informatie naar www.cubestore.nl. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws omtrent de nieuwe winkel? Houd dan www.cubestores.nl en de socials van Woonboulevard Almelo in de gaten! Er staat een leuke vlog van Cube Store online.

Bij Cube Store Almelo staan verschillende vacatures open

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Schouwburg Hengelo verandert op 1 mei in een post-apocalyptisch paradijs anno 2200 voor de voorstelling ATMEN. Foto: Anja Beutler
Spectaculaire klimaatcrisis-voorstelling van Nicole Beutler 25 apr, 11:20
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 25 apr, 11:18
Een scene uit de film met Max bij zijn onderduikouders. Foto: PR.
Film over jonge onderduiker Max 25 apr, 11:17
De stichting Help Anderen maakt met giften en donaties anderen blij.
Stichting Help Anderen viert 10-jarig jubileum 25 apr, 11:15
Een dansoptreden op Koningsdag. Foto: Remco Ditmar.
Koningsdag in centrum Hengelo met volop vertier voor jong en oud 23 apr, 14:18
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 23 apr, 14:15
Daan Rots in actie tegen Excelsior. (Foto: Bas Everhard)
FC Twente bijna zeker van groepsfase Europa League 23 apr, 14:13