Afbeelding

De vele opties in de tuinmeubelshop: van loungesets tot zweefparasols

Nieuws

Als het mooi weer is, wil iedereen het liefst in de buitenlucht tijd doorbrengen. Soms heb je echter behoefte om je tuin een kleine make-over te geven voor deze zonnige dagen. Een bezoek aan de tuinmeubelshop is hiervoor een goede optie. Maar welke mogelijkheden zijn er eigenlijk allemaal te vinden in zo’n winkel? Van loungesets tot zweefparasols, in dit artikel nemen we een kijkje naar de verschillende mogelijkheden.

Loungesets voor ultiem comfort

Een van de populairste opties in de tuinmeubelshop zijn loungesets. Deze comfortabele sets bestaan vaak uit een bank, stoelen en een tafel en zijn ideaal om lekker in te relaxen in de tuin. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals wicker, aluminium of hout. Ook zijn er diverse stijlen en kleuren om uit te kiezen, zodat er altijd wel een set is die past bij jouw tuin. Kijk hiervoor goed welke loungeset bij jouw stijl in de tuin past. 

Een zweefparasol voor schaduw en stijl

Een zweefparasol is een goede toevoeging aan je tuin. Deze parasols hangen vrij boven de grond en hierdoor kun je ze gemakkelijk boven een loungeset of eettafel plaatsen. Zo zorg je eenvoudig voor schaduw als de zon fel schijnt en tegelijkertijd brengt het een stijlvolle uitstraling in je tuin mee. Zweefparasols zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, dus er is altijd wel een variant die past bij jouw tuin.

Eettafels en stoelen voor gezellige diners

Het is ook mogelijk om buiten te eten als het mooi weer is. Hiervoor kun je een mooie eettafel aanschaffen of comfortabele stoelen om zo samen te eten in de buitenlucht. Eettafels zijn er in diverse soorten, zodat je kunt kiezen voor een kleine tafel voor intieme diners of een grote tafel voor gezelschappen. Ook zijn er verschillende materialen beschikbaar, denk aan teakhout, aluminium of kunststof.

Accessoires voor de finishing touch

Naast grote meubelstukken zijn er in de tuinmeubelshop ook tal van accessoires te vinden om de tuin mee aan te kleden. Bijvoorbeeld kussens, plaids, vloerkleden en plantenbakken. Met de juiste accessoires maak je je tuin echt eigen en heb je net wat extra sfeer in je tuin. 

Deze redactionele bijdrage valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Afbeelding
Een roadtrip langs de oostkust van de Amerika 26 apr, 16:47
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Schouwburg Hengelo verandert op 1 mei in een post-apocalyptisch paradijs anno 2200 voor de voorstelling ATMEN. Foto: Anja Beutler
Spectaculaire klimaatcrisis-voorstelling van Nicole Beutler 25 apr, 11:20
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 25 apr, 11:18
Een scene uit de film met Max bij zijn onderduikouders. Foto: PR.
Film over jonge onderduiker Max 25 apr, 11:17
De stichting Help Anderen maakt met giften en donaties anderen blij.
Stichting Help Anderen viert 10-jarig jubileum 25 apr, 11:15
Een dansoptreden op Koningsdag. Foto: Remco Ditmar.
Koningsdag in centrum Hengelo met volop vertier voor jong en oud 23 apr, 14:18
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 23 apr, 14:15