Afbeelding

Een vollere haardos na een XL Hair behandeling

Nieuws

Voor zowel mannen als vrouwen daalt het zelfvertrouwen wanneer het haar op de hoofdhuid dunner wordt of zelfs geheel lijkt te verdwijnen. Het haar is toch een kenmerkend onderdeel van ieders uiterlijk, waardoor het niet verwonderlijk is dat dit onzeker maakt wanneer het verdwijnt. Waar de één juist een laserbehandeling kiest om overtollige haargroei te verwijderen, wil een ander juist alles aangrijpen om het hoofdhaar terug te krijgen. Met een XL Hair behandeling kun je jouw zelfvertrouwen terugwinnen, aangezien het haar een boost krijgt. Effectieve behandelmethodes en bijbehorende verzorgingsproducten zorgen voor een vollere haardos, waardoor je weer met opgeheven hoofd in het openbaar durft te verschijnen.

Haarbehandeling met booster

Bij Smooth Laser Clinic kun je je aanmelden voor een XL Hair behandeling en gebruik maken van een hairbooster. Het haar en hoofdhuid krijgt hiermee een extra boost, waardoor het helemaal tot leven komt. Door de behandeling worden de haarzakjes en haarwortels volledig gehydrateerd, gevoed en verstevigd. Om dit te realiseren, worden oppervlakkige injecties gegeven in de hoofdhuid, waardoor een cocktail op basis van hyaluronzuur in de hoofdhuid wordt gebracht. Dit zorgt ervoor dat de hoofdhuid extra voedingsstoffen ontvangt, met effectief en positieve resultaten. Een hairbooster kan worden ingezet zodra je te maken krijgt met beginnende haaruitval of uitdunnend haar. Zelfs als je kale plekken bemerkt op de hoofdhuid biedt de XL Hair behandeling uitkomst.

Haaruitval door ziekte

Haaruitval kan veel verschillende oorzaken hebben. Dit kan door hormonen komen, ouderdom, maar ook blijk geven als ziekteverschijnsel. Symptomatische haaruitval kan ervoor zorgen dat je je nog zelfbewuster en zieker gaat voelen. Ziek zijn is al vreselijk genoeg, echter kan haaruitval je extra droevig en radeloos maken. Om het haar en de hoofdhuid te behandelen, kun je kiezen voor een hairbooster om de haarzakjes te verzorgen en haargroei te bevorderen. Je kunt eenvoudig een afspraak maken om de situatie te bespreken en gratis advies te krijgen over wat mogelijk is om het haar weer gezond en vol te krijgen. De haarspecialist zal precies kunnen aangeven hoe een XL Hair behandeling in werking gaat en wat mogelijke resultaten kunnen zijn. Profiteer van een gezonde booster voor het haar en ontdek hoe je weer een volle bos met haar kunt krijgen. Na een lang ziekteproces kan dit een werkelijke opsteker zijn die weer moed geeft.

Behandeling voor haar

Met een volle haardos durf je eindelijk weer naar de kapper en zul je er voor jouw gevoel een stuk beter uitzien. Een XL Hair behandeling geeft zekerheid dat jouw haar er weer voller gaat uitzien. Specialisten op gebied van haar zorgen ervoor dat vloeistof met voedingsstoffen in de haarfollikels worden gebracht, waardoor deze herstellen. Dit gebeurt door middel van een meso injector of mesogun. Hierbij wordt de hoofdhuid in banen van een halve centimeter bewerkt. De behandeling zelf doet doorgaans geen pijn, doordat de naald van de injector slechts 2 mm diep de hoofdhuid in gaat. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig om tot de beste resultaten te komen.

Deze redactionele bijdrage valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Schouwburg Hengelo verandert op 1 mei in een post-apocalyptisch paradijs anno 2200 voor de voorstelling ATMEN. Foto: Anja Beutler
Spectaculaire klimaatcrisis-voorstelling van Nicole Beutler 25 apr, 11:20
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 25 apr, 11:18
Een scene uit de film met Max bij zijn onderduikouders. Foto: PR.
Film over jonge onderduiker Max 25 apr, 11:17
De stichting Help Anderen maakt met giften en donaties anderen blij.
Stichting Help Anderen viert 10-jarig jubileum 25 apr, 11:15
Een dansoptreden op Koningsdag. Foto: Remco Ditmar.
Koningsdag in centrum Hengelo met volop vertier voor jong en oud 23 apr, 14:18
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 23 apr, 14:15
Daan Rots in actie tegen Excelsior. (Foto: Bas Everhard)
FC Twente bijna zeker van groepsfase Europa League 23 apr, 14:13