Afbeelding

Only, hét merk voor dames!

Algemeen

Het kledingmerk Only heeft niet het doel om slechts één bepaald soort vrouw te kleden of voor slechts één soort gelegenheid de passende outfit te bieden. Only omschrijft het op hun website misschien wel het beste: “We geloven niet dat slechts één bepaalde stijl ons definieert. Wij zijn ervan overtuigd dat onze speelse houding leidend is bij onze keuzes op het gebied van mode. Bij ONLY vind je een veelvoud aan verschillende stijlen om jezelf volledig te kunnen uiten.” Dat alles vind je bij Sans. Zij hebben een uitgebreide collectie van het merk. 

In de stemming voor een vrolijke, stoere of romantische outfit? Only heeft het in de collectie. Van jurkjes in felle kleuren met bonte motieven tot stoere bikerjas uitgevoerd in imitatieleer en de T-shirts, truien, broeken, rokken en jurken in pasteltinten. Het bij één stijl laten hoeft dus niet, pas wat je draagt aan aan hoe je je voelt en wat je die dag op het programma hebt staan. En waarom zou je niet stijlen met elkaar combineren. Only houdt het zelf niet bij één stijl, dus waarom zou je het zelf wel doen! Combineer die bikerjas met een little black dress of met een gracieuze zwarte rok en lichtroze shirt.

Natuurlijk ontbreken in de collectie van Only ook de denim en de jeans niet. Waarschijnlijk heeft iedereen, van jong tot oud, inmiddels wel minimaal één spijkerbroek in de kast liggen. Only heeft jeans met high, mid en low waist, keuze in diverse wassingen en van skinny fit tot straight. Verder heeft Sans ook spijkerrokken van Only, blouses en jasjes.

Er is maar één conclusie mogelijk: ga naar Sans voor de collectie van Only als je van variatie houdt en je niet in hokjes wilt laten vangen.

!
Afbeelding
Revanche na mislopen titel vorig jaar 14 uur geleden
Afbeelding
Medailles voor judoka’s JPT 15 uur geleden
Afbeelding
Bestrijd de winterdip deze maanden 1 dec, 14:28
Afbeelding
Cursus en kookworkshop over Ayurveda met Miriam Alberts 1 dec, 14:27
Afbeelding
Grote Kerstkaartenactie brengt contact 30 nov, 13:11
Afbeelding
Twee Proms-concerten januari 2023 30 nov, 13:10
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 29 nov, 09:36
Afbeelding
Op de bres voor eenzame ouderen 29 nov, 09:34