Steun ook een goed doel met deze leuke actie.
Steun ook een goed doel met deze leuke actie.

Cash voor het Goede Doel met actie in winkelcentrum Hasselo!

Algemeen

Winkelen én je favoriete goede doel steunen? Van zaterdag 9 september tot en met zondag 22 oktober 2023 maakt winkelcentrum Hasselo dat mogelijk met de actie ‘Cash voor het Goede Doel’. In totaal is er maar liefst € 10.000,- te verdelen.

HENGELO - Tien goede doelen doen mee aan deze actie. Zij kunnen, dankzij de voorkeur van de winkelende consument, sponsorgeld binnenhalen. Want voor iedere € 5,- die een consument tussen zaterdag 9 september en zondag 22 oktober bij de winkels in winkelcentrum Hasselo besteedt, krijgt deze een Hasselo munt. De munten (met een maximum van tien munten per besteding) kunnen tijdens de actieperiode in de inleverdisplay van het favoriete goede doel worden gestopt. De inleverdisplays staan duidelijk opgesteld in de passage voor de HEMA. Pro rato worden de bijdrages aan de goede doelen toegekend. Hoe meer munten jouw goede doel uiteindelijk ontvangt, des te meer sponsorgeld zij verdient; in totaal is er maar liefst € 10.000,- te verdelen.

De tien deelnemers
De tien deelnemende goede doelen zijn: De Nije Stichting, Dierenopvang Hengelo, EHBO Hengelo, Invaliden Sport Vereniging Hengelo, Leonardus Hospice Twente, Stichting Noodfonds Hengelo, Stichting Speel-O-theek De Wissel, Vereniging De Zonnebloem Hasseler Es, Welzijn Ouderen Deurningen en Wijkrecreatie Sportvereniging Hasseler Es. Op zaterdag 9 september om 11.00 uur vindt de officiële start van de actie plaats; zorg dat je erbij bent! Op iedere zaterdag gedurende de actie presenteren twee goede doelen zich in het winkelcentrum; dé kans om kennis te maken met je favoriete goede doel!

Officiële start
Op zaterdag 9 september om 11.00 uur verricht wethouder Jacqueline Freriksen de officiële start van de actie. Zorg dat je erbij bent en geef jouw goede doel een mooie start! Ook de sponsorbedragen worden op feestelijke wijze bekend gemaakt en wel op zaterdag 4 november om 11.00 uur. Voor meer info: winkelcentrumhasselo.nl

winkelcentrum Hasselo

Afbeelding
Marinus van Rooy geeft op Dag van de Ouderen lezing 22 sep., 13:29
Afbeelding
Auto Bleeker viert 90-jarig jubileum 21 sep., 12:15
Afbeelding
'Luisteren naar mensen met dementie' 21 sep., 11:10
Afbeelding
Ilonka: 'Het gaat over dood en leven' 21 sep., 11:09
Afbeelding
Jazzclub Hengelo bestaat kwart eeuw 20 sep., 10:22
Afbeelding
Houtmaat scoort met topband Haystax 20 sep., 10:20
Afbeelding
'Beter een goede buur, dan een verre vriend': Burendag in Hengelo 19 sep., 12:47
Afbeelding
Stegge Mode bereikbaar 19 sep., 09:05