Bij Martin Grave zit vastgoed in de genen.  Op zoek naar een bijzondere woning of wil je een bijzondere woning verkopen? Bel of mail Martin Grave via info@landerije.nl?en 088-0044244.
Bij Martin Grave zit vastgoed in de genen. Op zoek naar een bijzondere woning of wil je een bijzondere woning verkopen? Bel of mail Martin Grave via info@landerije.nl?en 088-0044244.

‘Goed huis voelt als lekkere warme winterjas’

Algemeen

HENGELO - Bij Martin Grave zit vastgoed in de genen. “De bouwtekeningen van mijn vader, die architect was, lagen vroeger uitgestrekt op de keukentafel. Ik ben er echt mee opgegroeid.” Het was dus geen toeval, dat hij jaren geleden zijn loopbaan startte bij een woningbouwcorporatie. Toen hij de kans kreeg te gaan verkopen, greep hij deze met beide handen aan. Hij besloot makelaar te worden. Als geboren en getogen Twentenaar zit hij nu helemaal op zijn plek bij De Landerije, waar hij werkt als NVM Register Makelaar en Taxateur voor hun nieuwe regio Twente. “Als je al zo lang als makelaar en taxateur in het vak zit, wil je mooie en bijzondere woningen verkopen. Dat past perfect bij wat De Landerije als sterk landelijk merk uitstraalt. Als ik mensen begeleid in een aankooptraject zoek ik naar dat vlammetje. Alles draait om emotie. Zeker in het buitengebied van Twente. Mensen kiezen daar heel bewust voor. Dan vertellen ze heel precies waarom het juist daar zo mooi is.” Zakelijk gezien krijgt hij de meeste energie van de beste prijs om een woning in te kopen. “Ik ben een echte onderhandelaar. En als het dan lukt de kopende en verkopende partij tevreden te stellen is dat het beste gevoel ter wereld!” 

Bel of mail Martin Grave via info@landerije.nl?en 088-0044244.

Afbeelding
Marinus van Rooy geeft op Dag van de Ouderen lezing 22 sep., 13:29
Afbeelding
Auto Bleeker viert 90-jarig jubileum 21 sep., 12:15
Afbeelding
'Luisteren naar mensen met dementie' 21 sep., 11:10
Afbeelding
Ilonka: 'Het gaat over dood en leven' 21 sep., 11:09
Afbeelding
Jazzclub Hengelo bestaat kwart eeuw 20 sep., 10:22
Afbeelding
Houtmaat scoort met topband Haystax 20 sep., 10:20
Afbeelding
'Beter een goede buur, dan een verre vriend': Burendag in Hengelo 19 sep., 12:47
Afbeelding
Stegge Mode bereikbaar 19 sep., 09:05