Simone Tiehatten geeft de leuke cursus kledingstyling bij de Volksuniversiteit Hengelo.
Simone Tiehatten geeft de leuke cursus kledingstyling bij de Volksuniversiteit Hengelo.

Cursus ‘Kledingstyling tips & tricks’ met Simone Tiehatten

Algemeen

Ik ben Simone Tiehatten en ik geef op 15 februari de cursus ‘Kledingstyling tips & tricks’ bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Daarnaast geef ik op 22 maart weer een cursus ‘Maak je eigen kleur-inspiratie kaarten’. Naast docent bij de Volksuniversiteit ben ik zelfstandig ondernemer.

HENGELO - Als Imago-stylist help ik mannen en vrouwen met het samenstellen van een kleurrijke, stijlvolle en combineerbare garderobe die past bij hun persoonlijkheid en geschikt is voor alle momenten van de dag. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het soms is, om te zijn, maar vooral ook te voelen, wie je bent. 


Die ervaring gebruik ik in mijn werk om liefdevol en met compassie naar de ander te kijken en te begeleiden op de zoektocht naar de beste versie van henzelf. Want iedereen is mooi en je bent het waard om te zijn zoals je bent. Niet alleen mijn eigen persoonlijke ervaringen speelden een belangrijke rol bij mijn keuze voor het vak van imago-stylist. In de geschiedenis van mijn familie vormen mode, het kleermakersvak, ondernemerschap en kennisoverdracht opvallende rode draden die te zien zijn in mijn eigen loopbaan.


Ik heb inmiddels bijna vijfentwintig jaar werkervaring in de modesector, van diverse dames- en herenmodezaken tot trainer Mode-Adviseur voor een opleidingsinstituut. Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer. De stap om mij te specialiseren als imago-stylist was voor mij een logisch vervolg van mijn loopbaan, in combinatie met mijn speciale liefde voor kleur en stoffen. Inmiddels heb ik vele opleidingen gevolgd om mijn kennis van imago styling te verbreden. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en om mensen te helpen. Dit alles kan ik nu met mijn vakkennis combineren. Ga ik jou ontmoeten voor mijn spiegel?


Simone Tiehatten


Er is voor iedereen een leuke cursus of workshop te vinden bij de Volksuniversiteit Hengelo! Kijk voor meer informatie over het aanbod op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Volksuniversiteit Hengelo

Pen
Afbeelding
Meer sportclubs op Koningsdag 27 jan, 10:50
Afbeelding
Cursus Kunstgeschiedenis met Mary Muller vanaf 16 februari 27 jan, 10:48
Afbeelding
Twentse apothekers zamelen handtekeningen in voor actie 26 jan, 09:32
Afbeelding
Vervuilde grond in tuinen HasselerEs? 26 jan, 09:30
Afbeelding
FC Twente pakt thuis 2-0 zege tegen FC Utrecht 25 jan, 12:27
Afbeelding
Fysiotherapie Zuid Hengelo bestaat 10 jaar 25 jan, 09:15
Afbeelding
La Dolce Vita! 25 jan, 09:13
Afbeelding
Hengelose scholieren gaan ruimte in 24 jan, 09:57