De finalisten krijgen de komende maanden diverse trainingen in o.a. social media, catwalk-lopen en weerbaarheid. (Fotos: PR)
De finalisten krijgen de komende maanden diverse trainingen in o.a. social media, catwalk-lopen en weerbaarheid. (Fotos: PR) Foto: PR

Marèll mooiste dame van Overijssel?

Algemeen

Wordt Marèll Venhuis uit Hengelo de mooiste beauty van heel Overijssel? Die kans is zeker aanwezig! De 18-jarige is namelijk één van de finalisten van Miss Beauty of Overijssel 2023. Zondag 19 maart 2023 vindt de finale plaats en weten we wie de felbegeerde titel wint. 

HENGELO - Tijdens de voorselectie die begin december plaatsvond, werd Marèll tot één van de finalisten benoemd uit een deelnemersveld van meer dan 450 aanmeldingen. Met een grote glimlach nam ze de sjerp in ontvangst die ze tot aan de finale zal dragen tijdens diverse activiteiten.

Een rustige periode zal het niet zijn voor de derdejaarsstudent horecamanagement, die naast haar studie ook werkzaam is in de horeca. Marèll: “De komende maanden bereiden we ons met alle finalisten voor op de finale. We krijgen meerdere opdrachten en worden getraind op diverse onderdelen, waaronder weerbaarheidstraining, social media-training, catwalktraining en duiken we regelmatig de sportschool in”.

Volgens Marèll is de onderlinge sfeer tussen de meiden is goed. “Alle finalisten van beide categorieën – dus de beauty’s en de teens – trainen samen. Zo leer je elkaar goed kennen en kun je ook tips en trucs uitwisselen met elkaar. Je groeit samen naar de finale toe. In het begin is het uiteraard wat spannend, bijvoorbeeld tijdens fotoshoots, maar omdat je het samen doet, en op die manier al direct toeschouwers hebt, wen je er al gauw aan. En het is natuurlijk ook gewoon gezellig!”.

De reden dat Marèll mee wilde doen is dat ze graag een voorbeeld wil zijn voor jonge meiden. “Wat vind je leuk? Ga daar voor! Houd er rekening mee dat je zeker commentaar krijgt, maar ach, je hebt verantwoording af te leggen aan jezelf. Dus ga ervoor als je het leuk vindt. Je leert er veel van. Het gaat bij Miss Beauty niet enkel om de buitenkant maar voorál om de binnenkant. Ik blijf dicht bij mezelf en dat is ook de bedoeling van deze verkiezing. Je laat jezelf zien”. Marèll vindt zichzelf zeker commercieel en dat komt haar mogelijke carrière - als ze de verkiezing zou winnen - zeker ten goede omdat ze dan ook in opdracht van sponsoren opdrachten moet vervullen. “Ik weet wat ze dan van me verwachten en waarom het belangrijk is dat ze zichtbaar zijn. Dat levert ze klanten op. Ik hoop dat ik daaraan bij kan dragen”.

Kaarten om de finale op 19/3 bij te wonen zijn binnenkort verkrijgbaar via de organisatie Miss Beauty of Overijssel of via de finalisten. Wil jij Marèll helpen om te winnen? Dat kan door te stemmen en een sms te sturen via 3010 met de tekst Poll Overijssel Marell. De kosten bedragen 1,10 euro per sms. De publieksstemmen tellen mee in de eindscore.

Linda Meijer

Ik wil graag een voorbeeld zijn voor andere jonge meiden

Afbeelding
Afbeelding
Meer sportclubs op Koningsdag gisteren
Afbeelding
Cursus Kunstgeschiedenis met Mary Muller vanaf 16 februari gisteren
Afbeelding
Twentse apothekers zamelen handtekeningen in voor actie 26 jan, 09:32
Afbeelding
Vervuilde grond in tuinen HasselerEs? 26 jan, 09:30
Afbeelding
FC Twente pakt thuis 2-0 zege tegen FC Utrecht 25 jan, 12:27
Afbeelding
Fysiotherapie Zuid Hengelo bestaat 10 jaar 25 jan, 09:15
Afbeelding
La Dolce Vita! 25 jan, 09:13
Afbeelding
Hengelose scholieren gaan ruimte in 24 jan, 09:57