YuanYuan Li geeft dit najaar de cursussen Mandarijn Chinees bij de Volksuniversiteit Hengelo.
YuanYuan Li geeft dit najaar de cursussen Mandarijn Chinees bij de Volksuniversiteit Hengelo.

Cursussen Mandarijn Chinees met YuanYuan Li

Algemeen

Mijn naam is YuanYuan Li en ik geef komend najaar cursussen Mandarijn Chinees op verschillende niveaus bij de Volksuniversiteit in Hengelo.

HENGELO - Ik kom uit Kunming, een stad met 8,5 miljoen mensen in Zuidwest-China, op 1890 m hoogte. Ik woon sinds september 2020 in Nederland. In China was ik commercieel manager bij een internationaal medicijnen bedrijf. Door deze stap is er veel veranderd in mijn leven. Ik ben graag bezig met taal en cultuur. 


Door de taal te leren, kun je de cultuur van een land beter begrijpen. Zo ben ik meer van Nederland gaan begrijpen en vind ik het erg leuk om cursisten te helpen meer van China te begrijpen. Ik geniet van het lesgeven. Tijdens mijn cursussen besteed ik niet alleen aandacht aan spreekvaardigheid, maar ook aan lees-, luister- en schrijfvaardigheid. De cursussen zijn zeer geschikt voor studenten, particulieren en mensen die zaken doen met China of de taal willen leren om privé redenen. Iedereen kan deze taal leren!

YuanYuan Li


De Volksuniversiteit Hengelo heeft naast deze taalcursussen ook nog diverse andere cursussen en workshops voor een brede doelgroep. Of je nu op zoek bent naar een creatieve cursus, het leren van praktische vaardigheden of iets anders. Kijk voor meer informatie op de website: www.volksuniversiteit-hengelo.nl