Hét Wooncentrum Almelo houdt een winactie.
Hét Wooncentrum Almelo houdt een winactie.

Hét Wooncentrum houdt een winactie

Algemeen

Hét Wooncentrum Almelo geeft zes eetkamerstoelen weg! Doe mee met deze winactie! Bij Hét Wooncentrum stap je binnen in een winkel met verschillende stijlen. Of het nu gaat om een heerlijke relax fauteuil of een totale woonkamer, het vriendelijke team van Hét Wooncentrum laat je in alle rust de verschillende mogelijkheden en stijlen zien.

Almelo - Op dit moment loopt er een giga winactie bij Hét Wooncentrum op Woonboulevard Almelo. En uiteraard kost meedoen niets, dus je bent gek als je deze kans laat liggen! Hét Wooncentrum geeft namelijk een set van zes prachtige eetkamerstoelen weg met een totale waarde van maar liefst 1188 euro.
De totale set bestaat uit een tweetal antraciet-, twee cognac- en twee hunter-tinten. Dit maakt deze set zo leuk! De verschillende stijlen passen erg mooi bij elkaar. Om mee te doen moet je naar de facebooksite van Hét Wooncentrum. Op hun tijdlijn wordt precies uitgelegd wat je moet doen om deze stoelen te kunnen winnen. Uiteraard een buitenkansje voor iedereen die wel mooie eetkamerstoelen kan gebruiken!

Scherpe afprijsrondes

Naast deze leuke win-actie heeft Hét Wooncentrum ook volop voordeel. Ook in de winkel is veel scherp afgeprijsd. Deze acties gelden ook op trendy home-deco of andere accessoires.
En wist je wel dat Hét Wooncentrum ook prachtige wanddecoratie verkoopt?
Van het soort dat je niet overal al ziet hangen maar wat echt bijzonder en anders is!


Wel eens gedacht aan een relax fauteuil in je woonkamer?

Een verloren hoek is zo opgevuld met een heerlijke relaxfFauteuil van Hét Wooncentrum.
Hier vind je diverse designs met diverse functies, waar je naar een lange wandeling of drukke dag heerlijk tot rust kunt komen.
Tot 1 juli geeft Hét Wooncentrum gratis 7 jaar garantie op alle relax fauteuils.
Want kwaliteit met daarbij een gedegen garantie staan bij deze winkel hoog in het vaandel.

Of het nu gaat om bijzettafels, eetkamertafels of diverse banken en kasten, de keuze is reuze en hierbij kun je gaan voor woonsets in dezelfde stijl of zelf kiezen door te mixen en te matchen. Dit geldt voor zowel stofsoorten op banken als materialen van eettafels. Denk bij het laatste bijvoorbeeld aan eiken, mango of lamilux. Hét Wooncentrum is op Woonboulevard Almelo ook op zondag geopend, dus laat je inspireren en vergeet niet mee te doen aan de té gekke winactie via Facebook Hét Wooncentrum.

Hét Wooncentrum Almelo ook op zondag open

tot 1 juli zeven jaar garantie op alle relax fauteuils

door Juliette Vrijhoeven/Woonboulevard Almelo

Afbeelding