Foto: Berdien Valk fotografie
Foto: Berdien Valk fotografie Foto: BerdienValkfotografie

Feestelijke opening van de Moestuin bij De Zwanenhof

Stichting Vrienden van de Zwanenhof houdt op zaterdag 27 mei een Lentefair. Van 11.00 tot 17.00 uur is er voor jong en oud van alles te beleven bij Landgoed de Zwanenhof.

ZENDEREN - Aanleiding voor het houden van de Lentefair is de opening van de moestuin en van de boerderijwinkel van Stichting Vrienden van de Zwanenhof. Waar het vroeger een plek van bezinning was, is het nu een plek van verbinding.Met behulp van reïntegranten en deelnemers van de dagbesteding wordt de moestuin beheert en gaan de groeten en het fruit naar de boerderijwinkel. Zo zijn er aardbeien, appels en peren van eigen land en appelmoes en jam te vinden. Ook de producten van lokale ondernemers worden verkocht.

De Lentefair is als een lange slinger van kramen door de mooie tuin en in De Zwanenhof opgesteld. Onder andere lokale ondernemers en bedrijven waarmee De Zwanenhof samenwerkt zullen de kramen invullen. Er is van alles te vinden op het creatieve vlak en op het gebied van zorg in alle mogelijke vormen en natuurlijk de lokale lekkernijen. Ook is Activiteitenboerderij Erve Tankink aanwezig. Zij maken bijvoorbeeld ijs van de aardbeien uit de moestuin van De Zwanenhof en dat ijs wordt weer verkocht in de boerderijwinkel.


Ontdek en ervaar zelf De Zwanenhof tijdens de Lentefair op zaterdag 27 mei tussen 11.00 en 17.00 uur. De Zwanenhof is te vinden aan de Retraitehuisweg 6 in Zenderen.