Elke donderdag is een loopbaanadviseur op het ontwikkelplein te vinden.
Elke donderdag is een loopbaanadviseur op het ontwikkelplein te vinden.

Leerwerkloket Twente: elke donderdag op het ontwikkelplein

Algemeen

HENGELO - Je wilt wat anders: maar hoe dan? Leerwerkloket Twente is er voor jou. De loopbaanadviseurs van Leerwerkloket Twente geven je loopbaan- en scholingsadvies. Voor dit advies hoef je niet te betalen. Elke week hebben ze een inloopspreekuur op het ontwikkelplein op de tweede verdieping van de Bibliotheek. Je kunt dan gewoon langskomen. Eric, één van de loopbaanadviseurs, vind je hier regelmatig.

Eric vertelt: “Leerwerkloket Twente helpt iedereen met vragen over leren of werken. Of je nu werkt, niet werkt, een opleiding volgt of net gestopt bent met je opleiding: iedereen is welkom. Soms weet je wel dat je iets anders moet of wil, maar niet waar je moet beginnen en hoe je het voor elkaar kunt krijgen. Dan is het fijn dat je hierover met iemand in gesprek kunt gaan. We helpen vooral met het beantwoorden van de drie vragen: Wat past bij mij? Wat wil ik? En welke mogelijkheden zijn er? Hierin kijken we altijd naar jouw situatie: wat sluit aan bij jouw niveau en mogelijkheden. Ook weten we welke subsidies en budgetten er zijn voor het volgen van een opleiding.”

 “Ons inloopspreekuur in de Bibliotheek is vaak een eerste stap voor mensen. We horen welke vraag ze hebben, wat ze willen en meestal maken we een vervolgafspraak. Die vindt dan op een andere locatie plaats. Je hoeft het niet alleen te doen, wij denken met je mee!” Het inloopspreekuur van Leerwerkloket Twente is iedere donderdag van 10.00 tot 13.00 uur in de Bibliotheek.

bibliotheekhengelo.nl

Bibliotheek Hengelo

boek