Super Helden bij de Zondag Braderie op Woonboulevard Almelo. (Foto: Wouter Bos)
Super Helden bij de Zondag Braderie op Woonboulevard Almelo. (Foto: Wouter Bos)

Zondag Braderie met Super Helden op Woonboulevard Almelo

Algemeen

Op zondag 7 mei wordt er op Woonboulevard Almelo een Zondag Braderie gehouden met Super Helden. Kom jij de laatste zondag van de meivakantie gezellig naar Woonboulevard Almelo? Daar kun je op de foto met je Super Helden, zoals Mario & Luigi. 

Almelo - Lekker eten en rondstruinen bij de kramen kan natuurlijk ook. Mooie Ibiza-sieraden, edelstenen en voorjaarskleding liggen voor je klaar. Maar ook boerenstreekproducten of home-deco kramen zijn aanwezig. Eigenlijk te veel om op te noemen. Allemaal mooie kramen op een rij, opgesteld voor de winkels op Woonboulevard Almelo. Dit keer begint de Braderie om 11.00 uur en er valt dus weer van alles te beleven!

Helden op het plein

Levensgrote action-figures verwelkomen jouw kind of kleinkind op 7 mei. Wat dacht je van Spiderman, Brandweerman Sam, Sonnic, Shimmer, Luigi & Mario of Peppa Big? Dit zijn slechts een aantal namen van de vele levensgrote action-figures die aanwezig zullen zijn. Zij geven je high-fives en poseren graag met je op de foto.

Zelf een Action-held worden?

Dat kan ook, want ons gratis schminkteam zit voor de kinderen klaar. Zo word je in een handomdraai zelf omgetoverd tot een ware superheld. De vriendelijke en professionele schminkmeiden kunnen alles naar wens maken. En de Knutselcorner gaat weer volledig mee in dit leuke thema. Naast kleurplaten zijn er ook weer mooie knutselwerken te maken.

De winkeliers van Woonboulevard Almelo vinden het belangrijk dat het kinderentertainment gratis is, zodat ieder kind zich uitstekend kan vermaken. Dit geeft ouders ook de gelegenheid om lekker rond te struinen over deze gezellige Braderie.

De winkels op Woonboulevard Almelo zijn ook een bezoekje waard. Want er zijn nu de scherpe afprijsrondes gaande! Ken jij bijvoorbeeld de leuke winkel Budget Home Store al? Naast Monkey Town? Of wat dacht je van Shop in Shop XXL, op de bovenverdieping van Woon & Slaap. Er is overal volop Lentevoordeel. Zo vind je in alle meubel- en beddenzaken nu scherp geprijsde deals en ook de keuken- en badkamerzaken doen in deze sale-maand actief met mooie aanbiedingen mee. De Braderie is zondag 7 mei van 11.00 uur tot 17.00 uur geopend!