Kees Vijfhuizen geeft de cursus over beleggen bij de Volksuniversiteit, wat gehouden zal worden in Almelo.
Kees Vijfhuizen geeft de cursus over beleggen bij de Volksuniversiteit, wat gehouden zal worden in Almelo. Foto: Grietje Mesman

Kees Vijfhuizen: cursus de zin en onzin van beleggen

Algemeen

Mijn naam is Kees Vijfhuizen en ik geef 17 mei een cursus ‘De zin en onzin van beleggen’  bij de Volksuniversiteit in Almelo. 

ALMELO - Naast docent bij de Volksuniversiteit ben ik werkzaam als Senior Investment Advisor. Ik ben ruim 30 jaar actief binnen vermogensbeheer. Na mijn vwo-diploma ben ik de bankiersopleiding gaan volgen bij een grote bank in Den Haag. Toen ik op de afdeling beleggen kwam ben ik blijven kleven en ben ik nooit meer de beleggingswereld uitgegaan. Ik heb hier geen dag spijt van gehad. Na verloop van tijd ruilde ik de grootbank in voor een gespecialiseerde effectenbank. Daar leerde ik in de praktijk hoe de internationale markten werken, hoe je een optimaal rendement realiseert bij een bepaald risico, hoe massapsychologie koersen beïnvloeden maar ook dat het helaas ook fout kan gaan. Voorspellen blijft lastig omdat het over de toekomst gaat. Uiteraard heb ik in de loop der jaren vele opleidingen mogen volgen waardoor de theoretische bagage ook prima is. In deze cursus neem ik jou mee in de wereld van aandelen, bitcoins, fondsen, rente, etc.

Kees Vijfhuizen

Kijk voor meer informatie over deze cursus op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl