Afbeelding
Foto:

E-bikefabrikant Stella Fietsen lanceert outletevent in Hengelo

Goedkope e-bike(s) scoren? Goed nieuws, want e-bikefabrikant Stella Fietsen houdt op vrijdag 10 maart een heus outletevent in het eigen filiaal in Hengelo, met schappen vol overjarige elektrische fietsen voor een bodemprijs. 

HENGELO - Met het hoogseizoen in het vizier focust Stella zich op een fikse winterschoonmaak. Er gaat een bezem door de collectie outletmodellen, die daarom voor een vriendelijke prijs wordt afgedaan. Denk aan overjarige e-bikes of demonstratiemodellen, met voorwiel- of middenmotor en allen in perfecte staat. Alle elektrische fietsen zijn op voorraad, dus klanten mogen direct hun nieuwe aankoop meenemen.


Op vrijdag 10 maart kunnen bezoekers tussen 11.00 en 16.00 uur terecht voor een proefrit op een outletmodel naar keuze met een aanschafprijs vanaf €799,-. Tussendoor vinden feestelijke festiviteiten plaats, zoals extra deals en een zogenoemd happy hour met extra korting op e-bikes en fietsaccessoires.


Voordelig een gloednieuwe e-bike scoren? Kom op vrijdag 10 maart naar de Stella-winkel in Hengelo aan de Höltersweg 77. Tijd: 11:00 - 16.00 uur. Happy hour: 13:00 -14:00 uur. Tijdens dit happy hour krijg je 100 euro extra korting op álle e-bikes en 20 procent korting op geselecteerde accessoires.


Alvast wat oriënteren op het aanbod van Stella? Kijk op: www.stella.nl/outlet-event-hengelo

Pen