Het luchtkussenpark Bounce Valley Enschede is er voor kinderen en volwassenen.
Het luchtkussenpark Bounce Valley Enschede is er voor kinderen en volwassenen. Foto: Kris Van de Sande

Bounce Valley Enschede: al ruim een jaar een succes in Twente

Het is alweer bijna anderhalf jaar geleden dat het springkussenpark voor kinderen en volwassenen op Go Planet Parc de deuren opende voor het publiek. Met de voorjaarsvakantie voor de boeg, laat eigenaar Thomas Boerkamp weten hoe hij de afgelopen anderhalf jaar heeft beleefd.

ENSCHEDE - Een luchtkussenpark is een ander soort attractie dan een trampolinepark of speeltuin volgens Thomas: “Wij zijn voor kinderen en volwassenen. Dus ouders kunnen actief deelnemen samen met hun kinderen en er is iedere zaterdag een speciale volwassenenavond. We ontvangen ook regelmatig bedrijven of groepen studenten. Het echt samen plezier beleven op 1.000 vierkante meter obstakels, hinderdissen en spelelementen kan vanaf dag één op ontzettend leuke reacties rekenen.” Volgens Bounce Valley is het veel leuker om als ouder ook het luchtkussenpark op te gaan dan toe te kijken. “Aangezien dit al voor 3,95 euro kan, moedigen wij ouders ook actief aan en bovendien is het luchtkussenpark ook ontworpen met dit idee in het achterhoofd.”


Voorjaarsvakantie

Bounce Valley is zowel doordeweeks als tijdens de weekenden erg populair voor kinderfeestjes. Bovendien komen er dagelijks ook erg veel gasten een uurtje springen en op zaterdagavond nemen de volwassenen de attractie over. Thomas Boerkamp: "Kort na opening moesten we helaas weer sluiten in verband met de lockdown, dat was een zware periode. Maar vanaf dat moment zien we een stijgende lijn en weten nog meer mensen ons te vinden. Het is dus ook erg veel aanpoten, maar er staat een gedreven team en we doen het met veel energie en plezier. Wel wil ik mensen aanraden om tijdig te reserveren voor de drukke voorjaarsvakantie, anders is de kans groot dat men misgrijpt.”

Reserveren bij Bounce Valley

Bounce Valley is tegenover de schaatsbaan te vinden op Go Planet Parc. Het bedrijf werkt met online reserveren. Zeker in de vakantieperiodes is dit een absolute ‘must’ en moet het op tijd gebeuren, om zo de gewenste dag en tijd nog te kunnen boeken. Er kan al gereserveerd worden voor de voorjaarsvakantie, waarin de attractie elke dag van de week geopend is. Reserveren kan via www.bouncevalley.nl/enschede.

Bounce Valley Enschede
Colosseum 70
7521 PT Enschede

bouncevalley.nl/enschede