Een kinderfeestje bij Monkey Town Almelo is altijd gezellig.
Een kinderfeestje bij Monkey Town Almelo is altijd gezellig. Foto:

Monkey Town Almelo is altijd gezellig

Heb je een kinderfeestje te vieren? Dan is Monkey Town Almelo altijd gezellig! Monkey Town Almelo staat elke keer weer garant voor een leuk dagje uit!

Almelo - Een kinderfeestje bij Monkey Town Almelo is altijd een succes! Want de wat oudere kinderen kunnen hun hart ophalen in de hoge afgeschermde klimkooien.
Lekker klimmen, klauteren en springen op de trampolines, door de kruiptunnels heen en zo hard als je kunt van de glijbanen af.
Uiteraard maakt de lasergame-ruimte het uitje helemaal af!

Peuters en kleuters
Monkey Town Almelo heeft uiteraard ook aan de peuter- en kleuterbezoekers gedacht. Zij kunnen in alle rust plezier maken in de apart afgeschermde peuter-ballenbakhoek. Alles is hier op het juiste formaat, waardoor het hier veilig en overzichtelijk is.

Onbeperkte limonade
Voor 12,95 euro per persoon krijgen de kinderen tijdens het kinderfeestje gratis entree, een feestelijk gedekte tafel, onbeperkt limonade in een Oehlie bekertje, frites met saus, gratis lasergame en ook is er een cadeautje voor de jarige.

Op de foto met Oehlie
Met een beetje geluk kun je ook op de foto met Oehlie. Want mascotte Oehlie bezoekt dagelijks Monkey Town Almelo.
Deze gekke aap is met zijn coole dansmoves al een echte ster op Tik Tok 'monkeytownalmelo'.  Oehlie danst graag met je mee! Maar een knuffel of handje is net zo leuk.

Uiteraard kunnen ouders even tot rust komen op het gecentreerde terras, waarbij aangesloten het horecagedeelte is gevestigd.
Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers kun je hier in alle rust een magazine of de krant lezen. De kinderen vermaken zich immers toch wel!

monkey town heeft de focus op veiligheid en hygiëne

In deze uitdagende klimhal ligt de focus op veiligheid en is hygiëne één van de topprioriteiten. Een schone en veilige speeltuin, daar staat Monkey Town Almelo garant voor. Kom langs!

Afbeelding