Afbeelding
Foto:

Kort nieuws

Woolderesloop

HENGELO - Op zondag 29 januari is de tweede Woolderesloop uit de reeks van vier. Deze door MPM georganiseerde wedstrijd staat bekend om zowel haar recreatieve karakter als wedstrijdkarakter. De volgende Wooldereslopen zijn op zondag 19 februari en zondag 12 maart. De start is in de Woolderes en het parcours voert door Twickel. Afstanden: 1,4km; 5,1km; 10km; 15km. Starttijden zijn vanaf 11 uur. Inschrijven kan op zondag tot een half uur voor de start aan de Semmelweisstraat 46 in Hengelo. Op www.wooldereslopen.nl meer info. 

Open les HGV

HENGELO - Van 23 tot en met 29 januari is elke les van H.G.V. een open les. Dat betekent dat ook mensen die geen lid zijn mee kunnen doen. Dat kan gratis. Dit wordt aangeboden om meerdere redenen. Ten eerste zodat iedereen de kans heeft een andere sport te proberen. HGV telt twintig sporten. HGV biedt gymsporten zoals trampolinespringen, rhönradturnen en ritmische gymnastiek. Circus en dodgeball zijn de nieuwste sporten. Ook biedt HGV dans en zijn er lessen zaalvoetbal, volleybal en skatehockey. Op www.hgvhengelo.nl zijn alle lessen, tijden en locaties te vinden.

Lezingen Nivon

HENGELO - Er zijn weer lezingen in het Nivon-centrum in Hengelo. Op donderdag 26 januari en maandag 30 januari. Schrijver-historicus Marco Krijnsen en Frits Assink verzorgen de lezingen.

www.hengelo.nivon.nl