Afbeelding
Foto:

Judoschool Haagsma: veel meer dan alleen sport!

Deze week wordt de Judo-3-daagse gehouden bij de judoschool. Wat te vergelijken is met de avondvierdaagse. Van dinsdag tot en met vrijdag kunnen leden een leuke training volgen bij één van de vier verschillende trainers. Op zaterdag 7 januari sluiten ze af met een ouder-en-kind training met na die tijd een hapje en een drankje. Natuurlijk ontvangt iedere deelnemer zijn medaille als certificaat.

HENGELO/BORNE/WIERDEN - Voorzitster Monique Spijker vertelt: "We willen het verenigingsgevoel blijven geven aan onze leden en daarbij onze missie navolgen. De missie: iedereen een fantastische judo-ervaring geven! We waarborgen dit zo in al onze lessen, voor jong tot oud! Dat doen door de etiquette van het judo na te leven, oftewel de normen en waarden zoals: samenwerken, respect, beheersen, verbinden en meer. Daarin gaan we nog een stukje verder door vele nevenactiviteiten te organiseren. Met deze activiteiten verbinden we ons niet alleen ons aan de judoka, maar ook met de ouders. Tevens bieden we daarmee voor elk wat wils aan. Met deze invulling aan onze missie geven we een goede invulling aan de breedtesport. Tevens hebben ook een wedstrijd/topsport programma waarmee ook echt iedereen judo kan ervaren zoals hij/zij wil."

In januari en februari zijn alle belangstellende welkom en mogen zij 4 gratis lessen meedoen. Mocht er besloten worden met judo verder te gaan, dan ontvang je in deze periode ook een gratis judopak! Meer informatie is te vinden op: www.dejudoschool.nl

Pen