Voorzitter CAA stopt

Almelo - Gerrit van Woudenbergh, voorzitter ondernemersvereniging Centrum Almelo Aktief, heeft na 7 jaar het voorzitterschap zijn functie neergelegd. Er is gekozen voor een tijdelijk duo voorzitterschap van Wiebe Blaauw (voorzitter) en Ben Kamp (vice-voorzitter).

“Ik heb het met plezier gedaan”, zegt Van Woudenbergh. “De binnenstad van Almelo is het waard om je druk over te maken.”

Vanuit die filosofie heeft de ervaren bestuurder zijn werk voor de binnenstad van Almelo volgens CAA altijd gedaan. Op dit moment wordt onder meer de BIZ (Bedrijven Investerings Zone) voor de binnenstad van Almelo voorbereid. "Die krachtige samenwerking van ondernemers is belangrijk de komende jaren om consumenten naar de binnenstad te blijven trekken. Het is mooi dat we daarbij ondersteund worden door gemeente en provincie.”


Van Woudenberg werd voor zijn verdiensten met de Almelo Speld verrast.




Op de ledenvergadering werden naast Wiebe Blaauw en Ben Kamp ook nieuwe bestuursleden voorgesteld: Sylvia Woldingh (van Uffelen Mode), Petra Bökkerink (Automatiek De Muur) en Kees Jan van Niejenhuis (Travelbags.nl).

De scheidende bestuursleden zijn Yvonne Aman (Tiziano), Bastiaan Loohuis (Ibiza), Sarah Shahinian (Dilano) en Israa Abdullatif (Boekwinkel bij de Aa Almelo).