Steneker Reclame heeft branchegenoot De Bie Reclame overgenomen.
Steneker Reclame heeft branchegenoot De Bie Reclame overgenomen.

'Bedrijf met dezelfde toewijding'

ALMELO - Steneker Reclame in Apeldoorn (onderdeel van het Almelose Succes Signs) heeft branche- en plaatsgenoot De Bie Reclame overgenomen. 

De Bie Reclame is onder leiding van oprichter en eigenaar Jeroen de Bie sinds 1997 uitgegroeid tot een landelijk expert in binnen- en buitenreclame. Beide bedrijven blijven ook na de overname hun eigen naam houden en werken vanuit hun huidige locaties in Apeldoorn. 

Ondernemer Jeroen de Bie was al enige tijd op zoek naar opvolging voor het bedrijf dat hij van de grond heeft opgebouwd. De Bie: "Voor mij was het belangrijk dat ik een partij zou vinden die het bedrijf met dezelfde toewijding en professionaliteit voort zou zetten. Die oplossing bleek met Steneker Reclame verrassend dichtbij te liggen. Overigens ben ik nog lang niet van plan om het bijltje erbij neer te gooien. Ik ga in de nieuwe organisatie aan de slag als bedrijfsleider en kan dus dat blijven doen waar mijn hart ligt.” Steneker Reclame is sinds 2018 onderdeel van Succes Signs, met een vestiging in onder meer Almelo.


De overname van De Bie Reclame zorgt in de eerste plaats voor een versterking van het portfolio. Dennis Kuipers, directeur Succes Signs: "Dit past bij onze groeiambitie om dé landelijk opererende expert in signing te worden.”