Verduurzaming in Tuindorp

Stichting Tuindorp organiseert samen met de gemeente voor de bewoners van Tuindorp ‘t Lansink een avond over de energietransitie. De avond is 17 november. 

HENGELO - "Hierbij gaan we in op de bijzondere omstandigheden van de wijk. Verschillende specialisten geven informatie over onder andere het gemeentelijk beleid, de mogelijkheden voor het isoleren van monumentale panden, de mogelijkheden van een warmtepomp en wat je kunt doen om regenwater vast te houden. De avond vindt plaats op 17 november bij Oyfo aan de Floris Hazemeijerstraat 300", laat de organisatie weten. De zaal gaat om 19 uur open en het programma vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur. De toegang is gratis. "Heeft u specifieke vragen waarop u graag antwoord wilt? Mail ze naar info@tuindorplansink.nl

Dierenshow

HENGELO - Er is een show met konijnen, sierduiven en cavia's in het Excelsiorhuis aan de Geerdinksweg 40. Belangstellenden kunnen deze dieren bewonderen op zondag 20 november van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang gratis. Meerdere clubs organiseren dit.