Een kunstgebit zonder het vervelende gipshappen: een aangename methode voor de cliënten.
Een kunstgebit zonder het vervelende gipshappen: een aangename methode voor de cliënten. Foto: Salvador d'Souza

Smilemakerz: Nooit meer gipshappen voor een kunstgebit!

Een kunstgebit zonder dat je daarvoor dat vervelende gipshappen hoeft te ondergaan? Het is mogelijk! Bij Smilemakerz hebben we gedag gezegd tegen al die nare behandelmethodes. Bij ons kom je in een ontspannen sfeer. 

HENGELO - Wij scannen je mond of prothese met een 3D-scanner en kunnen naar de tekentafel. Volledig pijnloos en in een ontspannen sfeer! Sterker nog, de meeste mensen vinden het maar wat interessant om dit mee te maken. Want hoewel de techniek al jaren bestaat is het voor bijna iedereen een ‘ver van je bed show’. 


Het mooie van deze technologie is dat wij een efficiënter aanmeetproces hebben dan de reguliere behandelmethode. Je hoeft dus minder vaak langs te komen voor het beste eindresultaat, hiertegenover staat wel dat sommige behandelingen iets langer kunnen duren. Dit is een mooie besparing in tijd en energie, tevens een hot item tegenwoordig. We zijn blij dat wij daar een steentje aan bij kunnen dragen.


Hoe dat traject er dan uit ziet? We beginnen met een intake gesprek, we maken kennis, bekijken jouw persoonlijke situatie en doenindien nodig een voorstel voor een behandelplan. Dat is kosteloos, dus als je van verdere behandeling afziet volgt er geen rekening. Wil je wél door? dan kunnen we scans maken en wensen voor het nieuwe gebit doorspreken.


Vervolgens gaan we een 3D geprinte versie van het nieuwe kunstgebit passen, deze mag ook mee naar huis genomen worden om te bekijken of aan bekenden te laten zien. Dit gaan we samen evalueren, Moeten we nog aanpassingen doen of ben je tevreden? Zo werken we toe naar een comfortabel gebit dat vrijwel direct goed zit. Mensen hebben aanzienlijk minder last van drukpijn en andere klachten. Bij ons plan je eenvoudig zelf je eerste gratis kennismakingsgesprek in via www.smilemakerz.nl