Het is vaak moeilijk voor mensen met NAH om zich in het onderwijssysteem te ontwikkelen.
Het is vaak moeilijk voor mensen met NAH om zich in het onderwijssysteem te ontwikkelen. Foto: Shutterstock

Bijeenkomst onderwijs met NAH

Op dinsdagavond 15 november is er een bijeenkomst over passend aanbod in het onderwijs voor de student met NAH en de ondersteuningsmogelijkheden aan student, ouders en docenten.

DEURNINGEN - Het is vaak niet zo eenvoudig voor mensen met NAH om zich in het onderwijssysteem te ontwikkelen. De voorzieningen in alle onderwijsvormen zijn er, maar worden nog weinig benut. Bij deze NAH bijeenkomst komen studenten te weten welke voorzieningen, middelen en mogelijkheden er voor hen zijn zodat het onderwijsaanbod passend is. Door middel van voorbeelden uit de praktijk, met beeldmateriaal en aan de hand van ervaringen van de deelnemers wordt er aan de docenten uitgelegd hoe zij dit aanbod kunnen inzetten. Gastspreker is onderwijsdeskundige NAH RIxt Ytsma.

De bijeenkomst is op dinsdag 15 november 2022 van 19.30 tot 21.30 uur. Inloop is vanaf 19.00 uur. Locatie is Frans op den Bult aan de Hengelosestraat 8 te Deurningen. Aanmelden kan tot 14 november 2022 door een mail te sturen naar administratie@nahoost.nl. Kosten voor deelname zijn voor mensen met NAH 5,- euro, voor naasten 7,50 euro en voor professionals 10,- euro. Graag contant betalen, pinnen is niet mogelijk. 

Kijk voor meer informatie ook op de website:

www.nah-oost.nl 

informatie