Afbeelding
Foto:

FC Twente Vrouwen spelen weer tegen Ajax in topduel

De FC Twente Vrouwen maken zich klaar voor een bijzonder topduel: op zondag 27 november ontvangen zij Ajax in de Grolsch Veste voor de competitiewedstrijd.

ENSCHEDE - De FC Twente Vrouwen hebben inmiddels een mooie start van het seizoen achter de rug. In de vijf gespeelde wedstrijden hebben zij namelijk nog geen puntenverlies geleden. Ajax deelt deze ongeslagen status met 18 punten uit 6 speelrondes.

De club pakt uiteraard extra uit voor het mooie duel, wat zij ook de topper van het seizoen noemen. Zo is een leuke winactie opgezet. Wie kaarten koopt voor de wedstrijd maakt namelijk kans op een gesigneerd shirt van de FC Twente Vrouwen, een gesigneerde poster, gesigneerde wedstrijdbal of een seizoenskaart voor de resterende wedstrijden van de vrouwen.


Aangezien dit soort leuke wedstrijden ook een zekere inspiratie kunnen bieden worden voetbalteams onder de 11 jaar uitgenodigd om in de rust te voetballen op het veld. Daarnaast kunnen teams van onder 12 en ouder een meet en greet winnen met de speelsters van FC Twente na de wedstrijd.