René van den Assem.
René van den Assem.

Cursus Lifeplanning met René van den Assem op 14 november

Algemeen

Mijn naam is René van den Assem en ik geef 14 november een cursus ‘Lifeplanning’ bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast docent bij de Volksuniversiteit werk ik als Lifeplanner en help ik mensen met het verwezenlijken van hun dromen.

HENGELO - Toen ik begon met mijn eigen lifeplan was ik nog wel een beetje sceptisch, kon ik dat allemaal bereiken ervaren en doen? Diep van binnen wist ik wel dat ik het kon, ik voelde het enthousiasme in mij, “als ik zo toch eens mijn leven in kon richten, hoe mooi zou dat zijn”. Nu een aantal jaren verder kijk ik soms met verbazing naar het leven zoals ik het heb. Geen enkele week hetzelfde (een grote wens), een flexibel inkomen gebaseerd op lifeplanning, fotografie, binnenwerk en buitenwerk. Een passend binnen en uitbundig buiten om te wonen. Al is dit zeker nog een Work in Progress op weg naar een nog beter passend binnen en uitbundiger buiten. Bovenal regie over mijn eigen agenda, die mij zo’n gevoel van vrijheid geeft, dat wil ik nooit meer inleveren. Iets substantieels doen voor een goed doel (Warchild), een berg “beklimmen”, de Kilimanjaro, en op een of andere manier betrokken zijn bij een speelfilm, als figurant twee keer in beeld bij “De Beentjes van Sint Hildegard”.

Als jij ook wilt ontdekken hoe je een leven kunt realiseren waar jij enthousiast van wordt (of misschien al bent) en waarvan je denkt dat je dat alleen in je dromen kunt bereiken, schrijf je vooral in voor de cursus lifeplanning, ik ben heel benieuwd hoe jij jouw leven zou willen leven.


René van den Assem


De Volksuniversiteit Hengelo biedt ook nog diverse andere cursussen en workshops aan voor jong en oud. Kijk voor een actueel overzicht op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Volksuniversiteit Hengelo