Klinisch en forensisch patholoog Frank van de Goot geeft zijn professionele visie op niet-aangeboren hersenletsel.
Klinisch en forensisch patholoog Frank van de Goot geeft zijn professionele visie op niet-aangeboren hersenletsel. Foto:

Bijeenkomst NAH Oost 20 september in Deurningen

NAH Oost, wat zich inzet voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten, houdt op dinsdag 20 september weer een bijeenkomst. Deze keer is het onderwerp: 'Een klinisch pathologische blik op verworven hersenletsel (NAH)'. Gastspreker is Frank van de Goot, klinisch en forensisch patholoog, aandachtsgebied Neuropathologie bij Van de Goot Autopsy & Forensics.

DEURNINGEN - Op gepassioneerde wijze neemt klinisch en forensisch patholoog Frank van de Goot u mee in het vernuftige brein en gaat in op verscheidene oorzaken van verworven hersenletsel (NAH). Daarbij zal hij zich vooral richten op hersenletsel als gevolg van een trauma, CVA en hersentumoren. U bent van harte uitgenodigd. De bijeenkomst is bij Frans op den Bult, Hengelosestraat 8, in Deurningen (Dinkelland). Op dinsdag 20 september van 19.30 tot 21.00 uur. De inloop start om 19.00 uur. Aanmelden kan voor 18 september 2022 door een mail te sturen naar info@nah-oost.nl. Kosten voor deelname zijn voor mensen met NAH 5 euro, voor naasten 7,50 euro en professionals 10 euro. Graag contant betalen, pinnen is niet mogelijk. Kijk voor meer informatie en aanmelding voor de nieuwsbrief op: www.nah-oost.nl