Zes van de zeven oprichters. V.l.n.r. Gerrit ter Horst ,Henk Luisman, Dirk van Dijk, Ferdie ter Horst, Johannes Wouda en Hein de Leeuw.
Zes van de zeven oprichters. V.l.n.r. Gerrit ter Horst ,Henk Luisman, Dirk van Dijk, Ferdie ter Horst, Johannes Wouda en Hein de Leeuw. Foto:

Tafeltennisclub Vitesse viert toch een tussentijds 87-jarig jubileum

Twee jaar zat het er niet in. Corona zorgde er voor dat de Hengelose tafeltennisclub Vitesse niet in de gelegenheid was om het 85-jarig jubileum in 2020 passend te vieren. 

HENGELO - Hoewel het jammer is dat men niet in het jaar zelf kon vieren, wil men het liever ook niet uitstellen naar het 90-jarig bestaan. Immers, zo benadrukt de vereniging in het persbericht: "we worden allemaal ouder..." 


De Hengelose Tafeltennis Club Vitesse’35 behoort tot de 5 oudste clubs van ons land en daar zijn ze trots op. Een vereniging die altijd op niveau heeft gespeeld, maar die ook sportiviteit hoog in het vaandel heeft staan. Toen, inmiddels 87 jaar geleden was een wedstrijd spelen belangrijk, maar het sportief strijden tegen je tegenstander stond voorop. En dat is zo gebleven.


Natuurlijk heeft Vitesse’35 net als bijna iedere vereniging jeugdleden, fanatieke competitiespelers, maar ook opvallend veel wat oudere sportievelingen, die toch in beweging willen blijven. Tafeltennis voor hen een goed toegankelijke sport. Bovendien levert het ook leuke sociale contacten op.


De jubileumcommissie heeft een speciale bijeenkomst gepland voor zaterdag 3 september. Die middag zal in hun accommodatie aan de Achterhoekse Molenweg oud Nederlands Kampioen en international Anne Vlieg samen met een toptalent van nu een demonstratie verzorgen. De middag is toegankelijk voor uiteraard alle leden, oud-leden, maar ook voor overige belangstellenden. De aanvang is om 15.30 uur en aanmelden kan via secretaris@httcvitesse.nl.

De jubileumcommissie hoopt uiteraard ook weer veel oud-leden te mogen verwelkomen voor een geweldig weerzien met oude kameraden, al dan niet met een sportieve krachtmeting... Wie meer wil weten over de activiteiten van de Tafeltennisclub Vitesse in Hengelo kan ook kijken op: 

www.httcvitesse.nl

Pen