Afbeelding

Oktoberfest op Pastorieplein

Tijdens de Lambertus kermis in Hengelo wordt voor de elfde keer een groot Twents Oktoberfest gehouden op het Pastorieplein in Hengelo. De organisatie is in handen van Café 't Neutje, The Three Musketiers en De Appel 2.0. Een deel van de opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Stichting Noodfonds Hengelo. De entree bedraagt 15,- euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Cafe 't Neutje en The Three Musketiers aan de Pastoriestraat en bij De Appel aan de Nieuwstraat 1 in Hengelo. Kaarten zijn ook online verkrijgbaar.

HENGELO - Op vrijdag 16 september is de tent op het Pastorieplein open vanaf 19.30 uur voor een avondvullend programma. Deze eerste avond zullen onder andere Orkest Die Manner, dé Duitse feestband van het zuiden, en Dieter Koblenz met een Kultschlagershowparodie met veel humor en vele bekante Lieder het publiek vermaken.

De tweede dag van het Twents Oktoberfest, zaterdag 17 september, gaat de tent open vanaf 18.30 uur. Deze avond staan de orkesten Die Powerhozen en Ohne Gewar op de planken. Die Powerhozen is een groot Duits en Nederlands orkest met alle bombehits en een geweldige Schlagershow. Na jarenlang toeren door Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland nu in Hengelo in Nederland. Ohne Gewar bestaat uit vier gelouterde muzikanten die elk volksevenement met de juiste stemmingsmuziek de tent op de kop zet.

twentsoktoberfest.nl

evenement
Afbeelding