Eline Hovenier-van der Veen
Eline Hovenier-van der Veen Foto: HOMEMADEBYELENA

Cursus voetreflexologie in najaar met Eline Hovernier-van der Veen

Mijn naam is Eline Hovenier-van der Veen en ik geef in het najaar een cursus Voetreflexologie bij de Volksuniversiteit in Almelo (nieuw in het aanbod!). 

ALMELO - Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen praktijk voor massage en Voetreflexologie. Als je het aan mijn omgeving zou vragen, zouden ze me omschrijven als iemand met humor en iemand met een open houding. Ik ben altijd te porren voor lekker eten en kan niet goed tegen ruzie en onrecht. 


In mijn vrije tijd tennis en wandel ik graag. Met mijn man en kinderen woon ik in het wonderschone Almelo. Nadat ik bevallen was van onze dochter had ik een periode dat ik niet goed in mijn vel zat. Ik heb toen een aantal keren een voetreflextherapeut bezocht. Wat er toen gebeurde was fantastisch! Naast dat ik me heel ontspannen voelde, voelde ik me ook weer ‘heel’. Het had me helemaal gegrepen. In de jaren daarna heb ik mij hierin verdiept en uiteindelijk heb ik besloten om te starten met de opleiding tot VoetreflexPlus therapeut. Mijn passie is kijken naar de hele mens, mensen bewust maken van hun lichaam, helpen te ontspannen en daarbij werken aan welzijn en gezondheid, met ruimte voor persoonlijke aandacht.


Eline Hovenier-van der Veen


De Volksuniversiteit Hengelo biedt voor iedereen leuke en inspirerende cursussen en workshops aan. Kijk voor het actuele aanbod en meer informatie op:

www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Pen