Er is genoeg vermaak de komende tijd in Hengelo.
Er is genoeg vermaak de komende tijd in Hengelo. Foto:

Mooie evenementen in Hengelo

Veel evenementen in Hengelo. Eindelijk kunnen al die mooie, Hengelose evenementen weer plaatsvinden. Komende week bijvoorbeeld KRANG en BAM! Festival, maar er komt nog veel meer!

HENGELO - KRANG is hét gratis familiefestival van Twente en omstreken en is leuk voor iedereen die houdt van muziek, techniek, kunst en theater! In die laatste categorie kan je op Hemelvaartsdag je verwonderen over de kunsten van Sway-Pole, Hydra en de Glazendraaier, en heb je in de vorm van SPROOK een primeur uit de hoge hoed van creatieve duizendpoot Martijn Holtslag: moderne sprookjes voor volwassenen die stuk voor stuk gruwelijk mis gaan.

BAM! Festival
Dit jaar kun je gewoon twee dagen genieten van BAM! Op vrijdagavond 27 mei is BAM! Tribute Trip Deze avond biedt het podium aan diverse tribute bands die hun strepen in de Nederlandse tribute-scene inmiddels meer dan verdiend hebben. En dan natuurlijk zaterdag 28 mei; festivaldag! Van rock- tot popmuziek, van blues tot house, er is voor ieder wat wils! Muziek, theater en kunst worden op een unieke manier samengebracht


FBK Dubbele Mijl
Op donderdag 2 juni staat de traditionele FBK Dubbele Mijl weer op het programma. Voel jezelf een klein beetje topsporter en doe ook mee! De start van de hardloopwedstrijd is in het FBK Stadion. Na 3,2 km finish je in hartje Hengelo, waar je fans natuurlijk klaar staan voor de welverdiende high fives.

Ladies Only Event
Honderden vrouwelijke bezoekers genieten elke keer weer van alles wat het Ladies Only Event te bieden heeft, het motto is dan ook “Shop till you drop”. Onder het genot van een hapje en drankje kun je genieten van de laatste modetrends, je krijgt advies op het gebied van kleur, stijl, haar en make-up. Complete metamorfoses vinden er plaats!

Woensdag 1 en donderdag 2 juni in het Prins Bernhardplantsoen.

Eindelijk kunnen die mooie evenementen plaatsvinden
Afbeelding