Afbeelding
Foto:

Ford Mustang Mach-E heeft een aantal updates gekregen

De Ford Mustang Mach-E werd ruim een jaar geleden geïntroduceerd op de Europese markt. Volgens Ford blijft deze elektrische Mustang nieuwe klanten voor zich winnen. Ruim 80 procent is overgestapt van een ander merk. Inmiddels heeft de volledig elektrische SUV van Ford een aantal updates gekregen.

De Mustang Mach-E is verkrijgbaar met een standaard batterij van 75,7 kWh en met de Extended Range-batterij van 988 kWh. Bij deze laatste is, ongeacht of het een versie met achterwielaandrijving of all-wheel drive is, het geremd trekgewicht verhoogd tot 1.000 kg. Met dit trekgewicht kan een middelgrote polyesterboot op een aanhanger te trekken. Hiermee komt Ford tegemoet aan de wensen van de klant. "Het hogere trekgewicht van de Ford Mustang Mach-E behoort tot de gratis updates die we blijven uitvoeren om zo eigenaren de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen geven”, zegt This Woelpern, General Manager Imports.
Verder is ook de laadtijd van de Ford Mustang Mach-E verbeterd. Daar waar er eerst 52 minuten nodig waren voor het opladen van de batterij van 80 tot 90 procent is dat nu nog maar 15 minuten. Daarnaast is door Ford het One Pedal Drive-systeem aangepast waardoor het rijgedrag bij lagere snelheden nog soepeler is en de bestuurder van de Mustang Mach-E meer comfort ervaart.
Ook huidige eigenaren van een Mustang Mach-E profiteren van de updates via software- of homologatie-updates.