Afbeelding
Foto:

Kort nieuws

Aanmelden glasvezel 

HENGELO - Ondernemers en bewoners op een aantal geselecteerde bedrijventerrein in Hengelo kunnen zich vanaf nu aanmelden bij een lokale telecomaanbieder voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. Als er voor 25 juni voldoende abonnementen zijn afgesloten, wordt er glasvezel aangelegd op de geselecteerde bedrijventerreinen. "Wij vinden het belangrijk dat supersnel en stabiel internet voor iedereen bereikbaar wordt, dus hebben we voor iedere ondernemer van klein tot groot een passend aanbod. Ook de woningen op de geselecteerde bedrijventerreinen nemen we mee inclusief een aanbod voor telefonie en televisie", aldus Thomas Vernee, project manager DELTA Fiber Netwerk. gavoorglasvezel.nl/hengelo. Hierop meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in Hengelo.

Reünie LEAO

HENGELO - Voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten van de voormalige LEAO-school aan de Floresstraat, de Woolderesweg en aan de Julianalaan wordt zaterdag 7 mei een laagdrempelige reünie gehouden. Vanaf 15.00 uur bij De Houtmaat aan de Houtmaatweg 9 in Hengelo. "Weerzien van oud-klasgenoten en het ophalen van jeugdherinneringen. De middag begint met een kop koffie, thee en een lekkere plak krentenwegge. Na de koffie, thee is er de mogelijkheid om drankjes en hapjes te bestellen aan de bar, die je ook gelijk kunt afrekenen", aldus de organisatie. Kaartjes zijn te bestellen via:https://tickets.leao-reunie.nl "Wij willen iedereen een gezellige dag bieden tegen lage kosten. Deelname tien euro." Voor vragen: info@leao-reunie.nl

Hengeloos Peil over woningnood 

HENGELO - Het hoofdonderwerp van de eerstvolgende editie van Hengeloos Peil is de woningnood in Hengelo. Er zijn bouwplannen genoeg, maar veel van die plannen hebben te maken met vertraging. Hoe trekt Hengelo dit vlot? Verder in de uitzending aandacht voor de FBK Games en het Groot Hengeloos Dictee. De opnames zijn op dinsdag 19 april vanaf 19.00 uur in de bieb. Publiek is welkom. Hengeloos Peil opent met wethouder Bas van Wakeren en Welbionsdirecteur Harro Eppinga. Zij schuiven aan om te praten over de woningnood en de Hengelose bouwambities.